Beats Solo3 Wireless ‐Bluetooth-kuulokkeet, Decade Collection, punainen

Ale!

299,90 269,90299,90 269,90

Saatavuus

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Tuotetiedot

Tuotenumero MRQC2ZM/A
Valmistaja Beats

Kuvaus

Beats Decade Collection juhlistaa Beatsin 10-vuotista taivalta.

Beats Solo3 Wireless on-ear-kuulokkeet ovat täydellinen yhdistelmä ensiluokkaista ääntä ja käyttömukavuutta. Kuulokkeissa on pitkä, 40 tunnin akunkesto ja vakaa Bluetooth-yhteys Apple-laitteille. Kokoontaittuvan rakenteensa ansiosta kuulokkeet kulkevat vaivattomasti mukana.

Bluetooth. Kuulokkeet liitetään Apple-tuotteisiin, kuten iPhone ja Apple Watch, langattomasti 1-luokan Bluetooth-teknologian avulla. Kuulokkeet otetaan käyttöön automaattisesti laittamalla virta päälle ja pitämällä niitä laitteen lähellä.

Korkealuokkainen ääni. Solo3 Wireless -kuulokkeet tarjoavat Beatsin palkitun äänen. Kuulokkeiden hienosäädetty akustiikka maksimoi selkeyden, syvyyden ja balanssin ja varmistaa näin ensiluokkaisen äänentoiston. Pehmustetut kupit vaimentavat taustahälyä, joten voit uppoutua rauhassa musiikin maailmaan.

Pitkäkestoinen akku. Beats -kuulokkeissa on uskomaton 40 tunnin akunkesto, joka riittää useamman päivän käyttöön. Fast Fuel -toiminto tarjoaa viiden minuutin latauksella kolmen tuntia äänentoistoa, joten voit luottaa siihen, että musiikki on aina mukanasi.

Käyttömukavuus. Langattomat Solo3 -kuulokkeissa on virtaviivainen muotoilu, jonka linjakkaat kaaret ja kääntyvät kupit varmistavat luonnollisen istuvuuden ja parhaan äänentoiston. Pehmustettuja kuppeja voidaan säätää, mikä takaa täydellisen istuvuuden koko päiväksi.

Äänen hallinta. Sisäinen mikrofoni ja monitoimisäätimet mahdollistavat puheluiden vastaanottamisen, musiikin hallinnan ja Sirin aktivoinnin.

Myyntipakkaukseen sisältyy:
– Beats Solo3 Wireless -kuulokkeet
– Kotelo
– 3,5 mm RemoteTalk -kaapeli
– Universaali USB-latauskaapeli (USB-A – USB-mikro-B)
– Pikaopas