Delkin XQD 2933x (R440 / W400 MB/s)

Ale!

199,90 179,90199,90 179,90

Saatavuus

Toimitusaika 1-3 viikkoa

Tuotetiedot

Tuotenumero DDXQD-64GB
Valmistaja Delkin

Kuvaus

Delkin Premium XQD Memory Card yhdistää teollisuustason kestävyyden ja luotettavuuden huippuluokan suorituskykyyn, sekä ennennäkemättömän laatutakuun.

Premium XQD on yhteensopiva versio 2.0:n kanssa ja sen nopeus soveltuu ammattilaisvideo- ja valokuvaajille, erityisesti suunniteltuna toimimaan yhteen viimeisimmän sukupolven Sonyn ja Nikonin huipputason studiokameroiden kanssa.

Lisäksi jokainen XQD-kortti sisältää 48 tunnin korvaustakuun, joka tarjoaa äärimmäisen suojan laiterikkoja vastaan.

Huipputason XQD – äänitysnopeus
Toisen sukupolven PCI Express-tiedonsiirtoväylän ansiosta Premium XQD saavuttaa yli 400MB/s tallennusnopeuden, sallien virheettömän studiotason videotallennuksen, mukaanlukien DCI 4K – videon sekä Full HD videon 180fps kuvanopeudella. Se tukee myös jatkuvaa sarjakuvausta jopa 200 RAW-kuvaan asti ilman viiveitä – älä enää hukkaa sitä tärkeintä kuvahetkeä!

Virtaviivaistettua työskentelyä
Datan lukeminen ja toisto nopeuksilla jotka ylettävät jopa 440MB/s, XQD-sarjan kortit varmistavat nopeimman, tehokkaimman datansiirron kortilta tietokoneelle, joka puolestaan lyhentää jälkikäsittelyn aloittamista ja sallii välittömän pääsyn tiedostoihin. Tämä helpottaa erityisesti suuria tiedostoja käsitteleviä valo- ja videokuvaajia, joilla on kiire takaisin linssin ääreen.

Testattua yhteensopivuutta
Jokainen XQD-kortti on ajettu perinpohjaisen testiohjelman läpi, joka varmistaa täyden toimivuuden ja suorituskyvyn nykypäivän huipputason XQD-yhteensopivissa järjestelmissä, mukaan lukien Nikonin huipputason järjestelmäkamerat sekä useat Sonyn XDCAM Super 35 studiokuvausjärjestelmät. Premium XQD-kortti lupaa taatusti nopeaa, luotettavaa video- ja kuvaustehoa.

Kestävä rakenne
Vaikeimpiinkin kuvausolosuhteisiin suunniteltu Premium XQD-kortti on valmistettu iskunkestäväksi, magneettikestäväksi, röntgensäteenkestäväksi, antistaattiseksi, UV-suojatuksi ja lämpökestäväksi.

Maailman Paras Takuu
Vain Delkin XQD muistikortit jotka on varustettu “48HR”-logolla nauttivat huippuluokan 48 tunnin vaihtotakuusta tavallisen “Lifetime Warranty” elinikäisen takuun lisäksi. Kestävyys: Iskun-, veden ja lämpötilankestävä.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • 2933X Nopeusluokka
  • Maksimilukunopeus: 440MB/s
  • Maksimitallennusnopeus: 400MB/s
  • Täyttää XQD Format Version 2 -luokituksen
  • Soveltuvin suorituskyky vaativaan 4K videokuvaukseen sekä nopeaan RAW-sarjakuvaukseen
  • Erittäin kestävä rakenne- 48 tunnin vaihtotakuu

Pakkaus sisältää

  • Delkin Devices Premium XQD Memory Card
  • Suojakotelo

Lisätiedot