Jabra Evolve2 40 USB-A headset kuulokkeet

124,90

Toimitusaika: 1-3 päivää
Tuotenumero: 24089-989-999
Valmistaja: JABRA
  • Nopea toimitus Suomesta.
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat.
  • 30 päivän palautusoikeus!

Kuvaus

Jabra Evolve2 40 MS stereo headset kuulokkeet hyödyntävät passiivista melunsuodatusteknologiaa, jonka ansiosta puheesi kuuluu selkeästi verkkokeskusteluissa ja kokouksissa. Ne voidaan yhdistää joko USB-A-kaapelin tai 3,5 mm ääniliitännän kautta.

  • Microsoft Teams -optimoitu
  • Melunsuodatus
  • Miellyttävä muotoilu

 

MELUNVAIMENNUS

Evolve2 40 vaimentaa välittömästi ympäröivää melua. Korvapehmusteiden ääntä eristävän vaahtomuovirakenteen ja korvakupin uuden kaarevan muodon ansiosta kuulokkeiden passiivinen melunvaimennus on vertaansa vailla.

Nauti hiljaisuudesta työpöytäsi ääressä. Tämä on työskentelyn uusi standardi.

 

 

BUSYLIGHT

busylight-valo näkyy nyt kaikista suunnista. Punainen valo syttyy automaattisesti puhelun tai neuvottelun ajaksi, ja voit aktivoida sen myös itse yhdellä painikkeen painalluksella. Näin busylight-valo on aina näkyvissä, mikä auttaa sinua välttämään häiriötekijät.

Keskity rauhassa olennaiseen.

 

PUHELUT

Kun töitä on paljon, saumattomat ja laadukkaat puhelut ovat elintärkeitä. Siksi kehitimme alan johtavan Evolve-sarjamme suorituskykyä entisestään – käytössä on kolme strategisesti sijoitettua tehokasta, ammattilaistason mikrofonia, joita täydentävät kehittynyt digitaalinen piirisarjamme ja uusin signaalinkäsittelyteknologia.

Näin syntyi kuulokemikrofoni, joka ei jätä sinua koskaan pulaan.

 

UC-SERTIFIOINTI

Tyytyväisyystakuu on nykypäivänä harvinainen lupaus, mutta me tuomme sen nyt takaisin – Evolve2 40 toimii kaikkien johtavien Unified Communications (UC) -alustojen kanssa, joten yhteistyö sujuu aina saumattomasti.

Jos käytät Microsoft Teamsia alustana, valitse Teams-sertifioitu malli, joka on optimoitu täydellisesti juuri tätä alustaa varten.

 

MUSIIKKI

Tässä kuulokemikrofonissa on tehokkaat, tiiviit 40 mm:n kaiuttimet ja kaikkien aikojen edistyksellisin digitaalinen piirisarjamme. Evolve-sarja on saanut musiikin kuulostamaan aina upealta. Nyt Evolve2 vie äänenlaadun aivan uudelle tasolle.

Kuulostaako hyvältä? Todellakin.

 

MUKAVUUS

Asetimme tavoitteeksi luoda niin mukavan kuulokemikrofonin, että sitä ei edes huomaa. Suunnittelimme sille täydellisen muodon käyttämällä satojen eri ihmispäiden biometrisiä mittauksia. Lisäsimme siihen memory foam -korvapehmusteet, jotka muotoutuvat korviin. Lopuksi kokosimme kaiken yhteen käyttämällä kestäviä ja laadukkaita materiaaleja.

Näin veimme mukavuuden aivan uudelle tasolle.

Lisätiedot