Ilmainen toimitus

Wave Premium Case kuoret Samsung Galaxy A03

19,90

Toimitusaika: 1-3 päivää
Tuotenumero: WAVE-PPC-SS-A03-TP
Valmistaja: Wave
  • Nopea toimitus Suomesta.
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat.
  • 30 päivän palautusoikeus!

Kuvaus

Wave Premium Case kuoret on laadukas läpinäkyvä puhelimen kuori, joka kestävän kaksoisrakenteensa ansiosta suojaa erinomaisesti puhelimen reunoja, taustaa ja näyttöä, lisäämättä kuitenkaan paljoa paksuutta puhelimen ympärille. Antaa materiaalinsa ansiosta pitävän otteen ja säilyttää puhelimen tyylikkään muotoilun.

Tämä kuori on yhteensopiva Samsung Galaxy A03 puhelimen kanssa.  HUOM. Tuotekuva viittellinen, toimitettava tuote on aina mainitulle puhelimelle.

ISKUNKESTÄVÄ
Premium Case kuoret on pudotustestattu maailman johtavan testausyrityksen toimesta. Testissä kuorella varustettua puhelinta on pudotettu 1,2 metrin korkeudesta peräti 26 kertaa. Puhelinsuojan kulmien lisävahvikkeet, ulkonevat reunukset, sekä erikoisvalmisteinen taustaosa muodostavat kattavan suojan puhelimellesi.

KRISTALLINKIRKAS
Kuori suojaa puhelinta peittämättä lainkaan puhelimen omaa ulkoasua ja väriä. Tuotteessa käytetyt laadukkaat materiaalit eivät myöskään kellastu käytössä, joten se säilyy hyvän näköisenä pitkään.

MENOSSA MUKANA
Tämä mallikohtainen suojakuori pysyy napakasti puhelimen ympärillä ja tarjoaa hyvää pitoa kuivillakin käsillä käytettäessä. Myös painikkeisiin ja liitäntöihin pääsee aina helposti käsiksi eikä suojaa tarvitse erikseen irrottaa puhelimesta.

Saatat myös pitää...