OnePlus Buds Z2 vastamelukuulokkeet Obsidian Black

98,90

Toimitusaika: 1-3 päivää
Tuotenumero: 5481100087
Valmistaja: OnePlus
  • Nopea toimitus Suomesta.
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat.
  • 30 päivän palautusoikeus!

Kuvaus

OnePlus Buds Z2 – kuule hiljaisuus

Ääntä ilman rajoja
Häiriötekijöitä täynnä olevassa maailmassa hiljaisuus voi avata rajattomasti mahdollisuuksia. Sulje hälyt pois ympäriltäsi ja uppoudu valitsemaasi äänimaailmaan. Kuule musiikkia hiljaisuudessa.

Siirry zen-vyöhykkeelle
Kummankin nappikuulokkeen kolme mikrofonia tunnistavat ja analysoivat ympäristön ääniä. Vähennä tuulen kohinaa ja ympäristön hälyä melua vaimentavilla vastataajuuksilla (jopa 40 dB:n melunvaimennus). Kuule ulkomaailman äänet huippuselkeästi Läpinäkyvyys-tilaa hyödyntämällä.

Tee musiikista maagista
Erinomainen 11 mm:n dynaaminen ajuri on sama kuin OnePlus Buds Pro -kuulokkeissa. Nauti akustisesta virityksestä, joka tukee sekä isompia ja rohkempia biittejä että partaveitsen terävää diskanttia ? ota bileet mukaasi kaikkialle. Dolby Atmos -tuki tarjoaa immersiivisen, todenmukaisen äänen hyödyntämällä alan johtavaa tilaääniteknologiaa. Koe musiikkisi kolmen äänitilan avulla: elokuva, immersiivinen musiikki ja mobiilipelaaminen.

Korvia hivelevä ääni
Puheluiden äänen parantamiseksi kolmessa mikrofonissa on erikoisrakenne, joka vähentää ilmanvastuksen aiheuttamaa tuulen kohinaa. Keilanmuodostus terävöittää puheen vastaanottamista ja vähentää ympäristön melua, jotta puhe erottuu erinomaisen kuuluvasti. Puhelun laatu on voimakas ja selkeä.

Valitse itsellesi joko obsidiaaninmustat tai helmenvalkoiset kuulokkeet. Molemmat näyttävät yhtä upeilta kuin kuulostavat. Kevyempi, vakaampi ja 15 % lyhyempi kuin OnePlus Buds Z. Kolme tulppakokoa varmistavat tiiviin ja mukavan istuvuuden.

Jopa 38 tunnin akun keston ansiosta voit käyttää kuulokkeita koko päivän ja yön ? ja vielä seuraavan päivän. Näin voit nauttia biiteistä vaikka koko viikonlopun. Pikalatauksen avulla 10 minuutin lataus antaa musiikille virtaa viideksi tunniksi. Taukopainikkeelle ei ole tarvetta ? voit vain antaa mennä ilman pelkoa akun varauksen loppumisesta.

 

  • Trancparency Mode -läpikuuluvuustila
  • Jopa 5 tunnin akunkesto ANC käytössä, 38h akunkesto kotelon avulla
  • Vedenkestävä

Lisätiedot