-50%

PANASONIC RZ-S500WE True Wireless langattomat vastamelukuulokkeet valkoinen

99,90 199,00

Säästät: 99,10
Toimitusaika: 1-3 päivää
Tuotenumero: RZ-S500WE-W
Valmistaja: Panasonic
  • Nopea toimitus Suomesta.
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat.
  • 30 päivän palautusoikeus!

Kuvaus

Panasonic RZ-S500WE True Wireless vastamelukuulokkeilla kuuntelet musiikkia langattomasti ilman häiritsevää taustamelua niiden tehokkaan vastamelutoiminnon ansiosta. Kompaktin kokoiset kuulokkeet antavat sinulle vapauden kuunnella musiikkia missä tahansa, sekä latauskotelon avulla saat yhteensä jopa 20 tuntia kuunteluaikaa. Huippuluokan mikrofoni. Älykäs kosketusohjaus. Siri,Alexa & Google

Tehokas vastamelutoiminto
RZ-S500WE -kuulokeissa on Dual Hybrid -vastamelutoiminto, mikä tarkoittaa, että kuulokkeet vaimentavat tehokkaasti ympäriltä tulevaa hälinää, jotta voit kuunnella lempimusiikkiasi rauhassa. Taustamelun vaimennus on erityisen kätevä esimerkiksi matkustaessa, kaupungin vilskeessä tai toimiston hälinässä. Ambient Sound Mode antaa sinun kuitenkin kuulla oleelliset äänet esimerkiksi liikenteessä, samalla kun musiikkisi soi.

Luotettava langaton yhteys ja selkeät puhelut
Huippunopean Bluetooth-yhteyden avulla yhdistät puhelimesi käden käänteessä, sekä voit olla varma että langaton yhteys pysyy katkeamattomana. Kuuden korkealaatuisen mikrofonin ansiosta voit puhua puheluita aina erinomaisella laadulla.

Vaivatonta käyttöä
Kuulokkeisiin piilotetun kosketusohjauksen ansiosta voit vaihtaa kappaletta, vastata puheluun ja aktivoida ääniavustajan, ilman että sinun tarvitsee kaivaa puhelintasi taskusta. Jos sadesää yllättää kesken lenkin, se ei haittaa, sillä kuulokkeet ovat myös roiskeveden kestävät.

Pidä yhteyttä.Kaikissa tilanteissa. Aidosti langattomat S500W-vastamelukuulokkeet vaimentavat melua tehokkaasti, jotta voit nauttia musiikista missä ja milloin tahansa. Puheluidenkin ääni on kristallinkirkas.
Aidosti langattomat S500W-vastamelukuulokkeet vaimentavat melua tehokkaasti, jotta voit nauttia musiikista täysillä.

Lisätiedot