Ilmainen toimitus

Wave pikalaturi 1x USB-A ja 1x USB-C 63W

44,90

Toimitusaika: 1-3 päivää
Tuotenumero: WAVE-PWR-TC-AC-63W-WT
Valmistaja: Wave
  • Nopea toimitus Suomesta.
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat.
  • 30 päivän palautusoikeus!

Kuvaus

Wave 63W Pikalataava verkkolaturi lataa kannettavan tietokoneesi ja muut laitteesi huippunopeasti, sopii jokapäiväiseen käyttöön ja kulkee tarvittaessa kätevästi mukanakin. Laturi kätkee sisäänsä runsaasti älykästä ja turvallista pikalataustehoa.

LATAA LÄPPÄRIT JA MUUT LAITTEET
Wave 63W Pikalataavan verkkolaturin ja oikean kaapelin yhdistelmällä lataat nopeasti mm. kannettavat tietokoneet, puhelimet, tabletit, lisävirtalaturit, Bluetooth kaiuttimet ja muut USB-ladattavat laitteet.

TURVALLISUUSTESTATTU
Kaikki Wave latauslaitteet täyttävät EU:n asettamat vaatimukset ja standardit ja ne on myös testattu virallisen, sertifioidun testauslaitoksen toimesta turvallisen ja luotettavan käytön takaamiseksi.

PIKALATAUSTEKNIIKKAA
Tämä 63W Pikalataava verkkolaturi tukee kahta yleistä pikalatausstandardia: USB-PD (Power Delivery) ja Qualcomm Quick Charge 3.0. Laturi pikalataa näitä standardeja käyttäviä laitteita todella nopeasti. Laitteet, jotka eivät tue näitä pikalatausstandardeja, voidaan silti ladata tällä laturilla normaalilla nopeudella.

HUOM! Mikäli haluat ladata kannettavaa tietokonetta USB Type-C liitännän kautta, on USB-A portin oltava vapaana.

 

Wave 63W Pikalataava verkkolaturi yhdellä USB Type-C liitännällä ja yhdellä USB-A liitännällä. Kokonaisteho 63W. Väri: valkoinen.