PS4 ulkoinen kovalevy SEAGATE 4TB HDD

Ale!

159,90 149,90159,90 149,90

Saatavuus

Toimitusaika 1-5 päivää

Tuotetiedot

Tuotenumero STGD4000400

Kuvaus

Seagate Game Drive PS4&trade -järjestelmälle

Helppo tilapäivitys PlayStation®4:llesi

Kannettava Plug and Play -asema PlayStation®4:lle sekä tilaa yli 100 pelille. PS4:n peliasema on upea lisä peliarsenaaliisi ja avain voittoon.

Helppo neljän teratavun tilapäivitys tehostaa PS4:si &ndash sille voi asentaa yli 100 suosikkipeliäsi¹. Pelivalmis ja taisteluissa testattu asema sopii kaikille PlayStation 4 -sukupolville (PS4, PS4 Slim ja PS4 Pro)².

Nopea ja helppo asentaa &ndash ei vaadi työkaluja. PS4:si tunnistaa aseman automaattisesti, kun yhdistät sen USB-porttiin, ja ohjaa sinut läpi asennusprosessin. PlayStationin hyväksymä asennus ei mitätöi konsolin takuuta.

Musta ja sininen alumiinikuori on sekä sulava että kestävä, ja se on muotoiltu täydentämään pelikonsoliasi. USB-virtalähde &ndash ei vaadi ylimääräistä virtapiuhaa. Kompakti ja kannettava, voit ladata pelikirjastosi Game Drivelle ja pelata niitä ystäväsi konsolilla³.

  • Tehosta konsolisi tallennuskapasiteettia PS4:lle tarkoitetulla Seagate Game Drivellä, ainoalla yksinomaan PlayStation 4:lle suunnitellulla ulkoisella levyasemalla.
  • 4 Tt kapasiteetti mahdollistaa yli 100 PS4-pelin tallennuksen.
  • Plug and Play -asennus saa asemasi pelivalmiiksi tuossa tuokiossa.
  • Voit viedä Seagate Game Driven avulla koko pelikirjastosi ystäväsi luokse ja pelata hänen konsolillaan.
  • Seagate Game Drive on yhteensopiva PS4:n, PS4 Slimin ja PS4 Pron kanssa.

 

Lisätiedot