-24%

SAMSUNG Evo Plus 64GB microSD muistikortti U1 V10 A1

12,90 16,90

Säästät: 4,00
Toimitusaika: 1-3 päivää
Tuotenumero: MB-MC64KA/EU
Valmistaja: Samsung
  • Nopea toimitus Suomesta.
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat.
  • 30 päivän palautusoikeus!

Kuvaus

Uusi Samsung Evo+ microSD  muistikortti soveltuu erinomaisesti puhelimille, tableteille, actionkameroille ja kuvauskoptereille. FullHD tallennusnopeuteen saakka. 4K kuvaukseen soveltuu saman sarjan suurempi malli jossa enemmän nopeutta  LINKKI

 

Kaikki tarvitsemasi tallennuskapasiteetti yhdellä muistikortilla

Fiksumpi valinta. Parempi nopeus ja yhteensopivuus varmistavat Samsung EVO Plus microSD muistikortin luotettavan suorituskyvyn. Suuren kapasiteetin ansiosta voit tallentaa paljon mediatiedostoja puhelimelle, ladata käsipelikonsolin täyteen pelejä, tai ladata enemmän sovelluksia tabletillesi. Huippunopea tiedonsiirto tekee muistikortin käytöstä sujuvaa ja luotettavaa.

 

Kuusinkertaista suojaa

EVO Plus selviytyy vaativista olosuhteista ja on suojattu vedeltä, lämpötiloilta, röntgensäteilyltä, magneettikentiltä, putoamisilta  ja kulumiselta. Korvaamattomat muistosi ansaitsevat luotettavan tallennuksen. Lisäksi kaiken tämän taustalla on 10 vuoden rajoitettu Samsung takuu.

 

Maailman johtava flash-muisti

Koe vertaansa vailla oleva suorituskyky ja luotettavuus, jonka voi tarjota vain maailman merkittävin flash-muistien valmistaja vuodesta 2003 alkaen. Kaikki laiteohjelmistot ja komponentit, mukaan lukien Samsungin maailmankuulut DRAM ja NAND, valmistetaan Samsungin omissa tuotantolaitoksissa. Siten koko tuote on täysin integroitu luotettavan laadun varmistamiseksi.

 

  • Muistikapasiteetti  64GB
  • Nopeusluokka  Class 10 U1 V10 A1
  • Sisältää microSD – SD adapterin
  • Valmistajan takuu  10 vuotta

 

YHTEENSOPIVA KAIKILLE microSD korttipaikkaa käyttäville laitteille, joissa tuki 64GB microSD muistikortille.