SanDisk Extreme 32GB SDHC class10 UHS-I V30 ( R90MB/s W40MB/s )

Ale!

18,90 14,9018,90 14,90

Saatavuus

Toimitusaika 1-5 päivää

Tuotetiedot

Tuotenumero SDSDXVE-032G-GNCIN
Valmistaja Sandisk

Kuvaus

SANDISK muistikortti 32GB SDHC Extreme 150MB/s UHS-I

  • Lukunopeus jopa 150 MB/s
  • Suunniteltu ammattilaisille
  • 4K-UHD-Valmis
  • Helppo tiedostojen palauttaminen RescuePro Deluxe -ohjelmiston avulla
  • Suunniteltu kestämään äärimmäisiä ympäristöjä

Lukunopeus jopa 150 MB/s
Parhaan mahdollisen tehokkuuden saavuttamiseksi SanDisk Extreme kortit ovat erittäin nopeita, jopa 90 MB/s lukunopeus ja 40MB/s kirjoitusnopeus käsittelee nopeita kuvia, peräkkäisiä sarjakuvaustiloja ja helpposti RAW plus JPEG-tallennusta.
Suunniteltu ammattilaisille
Ammattikamerat ja korkean resoluution videokamerat ansaitsevat SanDiskin uusimpien innovaatioiden tehon, suorituskyvyn, kapasiteetin ja luotettavuuden. Siksi ammattilaiset ja videokuvaajat luottavat SanDisk-muistikortteihin.
4K-UHD-Valmis
SanDisk Extreme SDHC UHS-I UHS -luokan V30 avulla voit tallentaa keskeytymätöntä 4K UHD- ja Full HD -videota. Tämä tekee niistä ihanteelliset ammattilaisille, jotka rekisteröivät extreme-urheilulajeja ja muita nopeita aktiviteetteja.
Helppo tiedostojen palauttaminen RescuePro Deluxe -ohjelmiston avulla*
Kortissa on RescuePRO Deluxe -tiedostojen palautusohjelma. Tämän ohjelmiston avulla on helppo palauttaa vahingossa poistetut tiedostot (tarvitaan lataus).

Suunniteltu kestämään äärimmäisiä ympäristöoloja
Kortit ovat iskun-, lämpötilan, veden ja röntgensäteitä kestäviä, joten voit nauttia seikkailusta huolehtimatta muistikorttisi kestävyydestä.

Äärimmäiset nopeudet parhaan kuvan ottamiseen. UHS-videonopeusluokka 30 (V30) ja UHS-nopeusluokka 3 (U3) mahdollistavat 4K UHD-tallennuksen.

 

Saatat myös pitää...