SanDisk ExtremePRO 1TB SDXC class10 UHS-I U3 V30 ( R170MB/s W90MB/s )

649,90649,90

Saatavuus

Toimitusaika 1-3 viikkoa

Tuotetiedot

Tuotenumero SDSDXXY-1T00-GN4IN
Valmistaja Sandisk

Kuvaus

Sandisk 1TB SDXC Extreme Pro 170MB/s UHS-I V30 U3 C10

  • Lukunopeus jopa 170MB/s
  • Suunniteltu ammattilaisille
  • 4K-UHD-valmis
  • Helppo tiedostojen palautus RescuePro Deluxe -ohjelmistolla
  • Suunniteltu kestämään äärimmäisiä ympäristöoloja
  • 1TB, 1000GB tallennustilaa

Lukunopeus jopa 170MB/s
Suurimman tehokkuuden saavuttamiseksi SanDisk Extreme PRO SDHC ja SDXC UHS-I -kortit tarjoavat erittäin nopeat siirtonopeudet jopa 170 Mt / s * tuotannon jälkeiseen työntekoon. Kirjoitusnopeudet jopa 90 Mt / s * käsittelevät nopeita kuvia, peräkkäisiä sarjakuvatoimintoja ja RAW plus JPEG-kaappauksia helposti.

Suunniteltu ammattilaisille
Ammattikamerat ja korkean resoluution videokamerat ansaitsevat SanDiskin uusimpien innovaatioiden tehon, suorituskyvyn, kapasiteetin ja luotettavuuden. Siksi ammattilaiset ja videokuvaajat luottavat SanDisk-muistikortteihin.

4K-UHD-Valmis
UHS Speed Class 3 (U3) -luokitusten avulla SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I -kortit mahdollistavat keskeytymättömän 4K UHD- ja Full HD -videon kuvaamisen. Tämä tekee siitä ihanteellisen ammattilaisille, jotka tallentavat extreme-urheilulajeja ja muita nopean toiminnan videoita.

Helppo tiedostojen palautus RescuePro Deluxe -ohjelmistolla*
Kortissa on RescuePRO Deluxe -tietojen palautusohjelmiston lataustarjous. Tämän ohjelmiston avulla on helppo palauttaa vahingossa poistetut tiedostot (tarvitaan lataus).

* Rekisteröinti vaaditaan; Ehdot ovat voimassa

Suunniteltu kestämään äärimmäisiä ympäristöoloja
SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I kortit ovat iskun-, lämpötilan, veden ja röntgensäteitä kestäviä, joten voit nauttia seikkailusta huolehtimatta muistikorttisi kestävyydestä.

Tehokkain ja suurimman kapasiteetin SD ™ UHS-I -muistikorttimme tarjoaa maksimaalisen nopeuden suorituskyvylle, luotettavuudelle ja tinkimättömälle kuvalle ja 4K UHD video1 -laatulle. Siirtonopeudet jopa 170 Mt / s siirtävät datasi nopeasti tehokasta jälkituotantoa varten.