SONY 240GB XQD G series

Ale!

569,90 529,90569,90 529,90

Saatavuus

Toimitusaika 3-9 päivää

Tuotetiedot

Tuotenumero QDG240F
Valmistaja Sony

Kuvaus

Erittäin suuren kirjoitus- ja lukunopeuden ansiosta tämä ammattilaistason XQD muistikortti on täydellinen kumppani nopeaan still-kuvaukseen.

 

 • Ota kaikki irti sarjakuvauksesta
  Erittäin suuren kirjoitusnopeuden ansiosta Sonyn XQD G -sarjan muistikortit ovat ihanteellisia jatkuvaan RAW-sarjakuvaukseen huipputason järjestelmäkameroilla.
 • Ikuista enemmän tärkeitä hetkiä
  Sonyn XQD G -sarjan muistikorttien nopeus on kameran kuvausnopeuden tasolla, joten puskurimuistin puhdistus sujuu nopeammin. Voit ikuistaa tärkeät hetket ja käyttää jatkuvaa kuvausta myös huipputason järjestelmäkameroilla.
 • Luotettava 4K-videotallennus
  Sonyn ainutlaatuinen tieto-ohjain takaa vakaan 4K-videotallennuksen kaksisuuntaisella yhteydellä yhteensopivissa kameroissa.
 • Erittäin kestävä kotelon rakenne
  Sonyn ainutlaatuiset tekniikat lisäävät kotelon ja koko kortin kestävyyttä. Lisäksi upotetut liittimet ovat suojassa vaurioilta, pölyltä ja staattisen sähkön purkauksilta ja toimivat luotettavasti myös haastavissa olosuhteissa.
 • Suunniteltu ammattikäyttöön
  Sonyn XQD-muistikortit ovat iskun- ja magneetinkestäviä ja antistaattisia, minkä lisäksi ne on suojattu rikkoutumiselta. Ne toimivat täydellisesti myös äärilämpötiloissa ja UV-säteille ja lentokentän läpivalaisukoneille altistettuina. Pitkäkestoiseen ammattikäyttöön suunnitellut Sony XQD -kortit ovat luotettava tallennustapa kaikissa kuvaustilanteissa.

 

400 MB/s kirjoitusnopeus RAW-kuvien sarjakuvaukseen ja Full HD, sekä 4K tallennukseen.

440 MB/s lukunopeus takaa nopean tiedonsiirron PCIe-liitännän kautta