Transcend DrivePro 110 Autokamera

Ale!

94,90 84,9094,90 84,90

Saatavuus

Toimitusaika 1-5 päivää

Tuotetiedot

Tuotenumero TS16GDP110M
Valmistaja Transcend

Kuvaus

Transcend DrivePro 110 autokamera pitää huolen, että tien tapahtumat tallentuvat jatkuvasti ja pysyvät turvassa etenkin silloin kun tapahtuu. Myyntipakkaukseen kuuluu imukuppiteline ja 16GB microSDHC MLC muistikortti.

OPTIIKKA
Sonyn kuvakenno F/2.0 aukkosuhteella ja 130° laajakulmalinssillä. Videokuva tallentuu 1080p kuvanlaadulla ja WDR (Wide Dynamic Range) teknologia pitää huolen, että kuva on mahdollisimman kirkas ja selkeä jopa pimeällä.

HÄTÄTALLENNUS
Kameran liikesensorin havaitsema törmäys aktivoi hätätallennus-toiminnon, jonka ansiosta onnettomuus ja sitä edeltävät sekunnit suojataan ylikirjoittamiselta. Hätätallennuksen voi aktivoida myös manuaalisesti omasta painikkeesta.

SISÄÄNRAKENNETTU AKKU
Sisäänrakennettu akku pitää huolen, että onnettomuuden tapahtumat tallentuvat katkeamatta, vaikka törmäyksessä oman auton virrat katkeisivatkin.

PARKKIVALVONTA
Mikäli kamera on kytketty ulkoiseen virtalähteeseen, voidaan se aktivoida ottamaan time-lapse kuvaa myös auton moottorin sammuttua. Näin myös parkkipaikan tapahtumista jää jälki kameran muistiin.

LCD NÄYTTÖ
2,4″ LCD näytön ansiosta kamerasta löytyvät myös ajovalo- ja kuskin vireystila muistutustoiminnot sekä mahdollisuus ottaa valokuvia (toimii myös videotallennuksen ollessa käynnissä).

TALLENNUS MUISTIKORTILLE
Kameran tallennustilana toimii MLC flash -muistilla varustettu microSD muistikortti. Korttipaikka tukee 8-128GB Class 10 tai uudempia microSD muistikortteja.

Transcend DrivePro 110 autokamera. 130° laajakulmalinssi (F/2.0), 1080p kuvanlaatu ja 2,4″ LCD-näyttö. Muita ominaisuuksia sisäänrakennettu akku. Myyntipakkauksessa 16GB muistikortti ja imukuppiteline.

Lisätiedot