Transcend DrivePro 230 Autokamera

Ale!

149,90 119,90149,90 119,90

Saatavuus

Toimitusaika 1-3 päivää

Tuotetiedot

Tuotenumero TS-DP230M-32G
Valmistaja Transcend

Kuvaus

Transcend DrivePro 230 FullHD autokamera pitää huolen, että tien tapahtumat tallentuvat jatkuvasti ja pysyvät turvassa etenkin silloin kun tapahtuu. Myyntipakkaukseen kuuluu imukuppiteline ja 32GB microSDHC muistikortti.

OPTIIKKA
Sonyn kuvakenno F/2.0 aukkosuhteella ja 130° laajakulmalinssillä. Videokuva tallentuu 1080p FULLHD kuvanlaadulla ja WDR (Wide Dynamic Range) teknologia pitää huolen, että kuva on mahdollisimman kirkas ja selkeä jopa pimeällä.

HÄTÄTALLENNUS
Kameran liikesensorin havaitsema törmäys aktivoi hätätallennus-toiminnon, jonka ansiosta onnettomuus ja sitä edeltävät sekunnit suojataan ylikirjoittamiselta. Hätätallennuksen voi aktivoida myös manuaalisesti omasta painikkeesta.

SISÄÄNRAKENNETTU AKKU
Sisäänrakennettu akku pitää huolen, että onnettomuuden tapahtumat tallentuvat katkeamatta, vaikka törmäyksessä oman auton virrat katkeisivatkin.

PARKKIVALVONTA
Mikäli kamera on kytketty ulkoiseen virtalähteeseen, voidaan se aktivoida ottamaan time-lapse kuvaa myös auton moottorin sammuttua. Näin myös parkkipaikan tapahtumista jää jälki kameran muistiin.

LCD NÄYTTÖ
2,4″ LCD näytön ansiosta kamerasta löytyvät myös ajovalo- ja kuskin vireystila muistutustoiminnot sekä kaistavahti ja keulan törmäysvaroitin. Kameralla on myös mahdollisuus ottaa valokuvia jopa videotallennuksen ollessa käynnissä.

WI-FI
Langattoman Wi-Fi yhteyden ansiosta kameraa voidaan ohjata myös DrivePro-sovelluksen avulla. Sovelluksessa pystyy seuraamaan tallennusta, muuttamaan kameran asetuksia ja jopa lataamaan tallenteita omaan puhelimeen.

GPS
Kamera tallentaa videokuvan lisäksi myös GPS-koordinaatit, jotta mahdollisen onnettomuus tai tapahtumapaikan sijainta voidaan tarkasti määrittää myös jälkikäteen.

TALLENNUS MUISTIKORTILLE
Kameran tallennustilana toimii  microSD muistikortti. Korttipaikka tukee 8-128GB microSD muistikortteja. Kortin tulee olla vähintään FullHD tallennukseen soveltuva.

 

Myyntipakkauksessa 32GB microSD muistikortti, pitkä latausjohto, käyttöohjekirjat ja imukuppiteline.

 

Tekniikan maailma 7/2019 autokamerat hintaluokka 150€  Testivoittaja 

“Transcend DrivePro 230 on kuvanlaadultaan hyvä ja lisätoiminnoiltaan varsin monipuolinen autokamera”

“Hyvää -kuvanlaatu, -sovellukset”

Lisätiedot

Saatat myös pitää...