Ilmainen toimitus

Wave juoksuvyö, musta

19,90

Toimitusaika: 1-3 päivää
Tuotenumero: SPORTTIVYÖ2
Valmistaja: Wave
  • Nopea toimitus Suomesta.
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat.
  • 30 päivän palautusoikeus!

Kuvaus

Wave Sportti juoksuvyö on kätevä varuste kaikenlaiseen liikuntaan. Huomaamattomassa vyössä kannat tarpeelliset tarvikkeet mukanasi siten, että ne ovat helposti saatavilla eivätkä häiritse liikkumistasi. Vyö on väriltään musta ja sen vetoketjujen ympärillä on heijastinnauhat. Vyön pituus on kätevästi säädettävissä välillä 74-160cm.

REILUSTI TASKUTILAA
Vyö on valmistettu joustavasta materiaalista. Vyössä on kaksi tilavaa vetoketjuin varustettua taskua, joihin voit laittaa esimerkiksi puhelimen, avaimet ja lompakon urheilun ajaksi. Joustaviin taskuihin mahtuvat myös suurimmat älypuhelimet.

PITÄÄ SISÄLLÖN KUIVANA
Vyön materiaali on vettä hylkivää ja taskujen vetoketjut vesitiiviitä, joten se suojaa taskujen sisältöä kastumiselta.

LÄPIVIENTI KUULOKKEILLE
Toisessa vyön taskuista on läpivientiaukko kuulokkeille, joten musiikin kuuntelu on vaivatonta puhelimen ollessa suojassa vyössä olevassa taskussa.

 

Wave Sportti juoksuvyö kahdella vetoketjutaskulla. Huomaamaton vyö kaikenlaiseen liikuntaan. Joustavaa, vettähylkivää materiaalia. Taskujen vetoketjut vesitiiviit. Taskuihin mahtuu mm. puhelin ja avaimet. Pituus säädettävissä välillä 74-160cm.

 

KAIKILLE WAVE TUOTTEILLE NYT ILMAINEN TOIMITUS. Tilaukseen voi lisätä myös muita tuotteita.

(Toimitus kotiin kirjeitse, jos tuotekoko ylittää kirjeen maksimimitat toimitus pakettina lähimpään postiin / pakettiautomaattiin.)

Saatat myös pitää...