-40%

Ilmainen toimitus

Wave Multipocket Samsung Galaxy A50 lompakkokotelo , musta

14,90 24,90

Alin hinta 30 päivään: 14,90

Säästät: 10,00
Toimitusaika: 1-3 päivää
Tuotenumero: WAVE-MPBC-SS-A50-BK
Valmistaja: Wave
  • Nopea toimitus Suomesta.
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat.
  • 30 päivän palautusoikeus!

Kuvaus

Wave Multipocket Book Case Samsung Galaxy A50 lompakkokotelo on monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu matkapuhelimen kannellinen suojakotelo, joka muotoilunsa ansiosta suojaa puhelinta kattavasti, tarjoten samalla runsaasti tilaa maksukorteille ja seteleille.

KANSI KIINNI
Lisäsivulla varustetun suojakotelon kansi pysyy tukevasti kiinni magneettisulkuisen läpän avulla silloinkin, kun korttipaikoissa ja setelitaskussa on enemmän täytettä. Kannen saa kätevästi auki myös yhdellä kädellä.

KORTIT JA KÄTEINEN TURVASSA
Kannen sisäpuolella on yhteensä viisi korttipaikkaa, jotka on suojattu RFID etälukemiselta. Näin tärkeimmät kortit pysyvät aina mukana ja turvassa. Lisäksi kotelon lisäsivussa on erillinen setelitasku.

TAITA TELINEEKSI
Kannen lisänivelen ansiosta kotelon saa kätevästi taitettua vaakatelineeksi puhelimelle. Telineen avulla leffoista pystyy nauttimaan leppoisasti ilman käsien rasittumista.

NAPIT TALLELLA
Kotelo on räätälöity mainitulle puhelimelle, joten painikkeisiin ja liitäntöihin pääsee helposti käsiksi eikä puhelinta tarvitse turhaan irrottaa kotelosta.

LAATUMATERIAALIT JA -TUOTE
Kotelon kuoriosa on valmistettu laadukkaasta nahasta ja puhelimen kelkka läpinäkyvästä PC-muovista. Lopputuloksena on ammattitaidolla käsin valmistettu, laadukas ja ohut puhelimen kannellinen suojakotelo. Tämä lompakkokotelo on yhteensopiva Samsung Galaxy A50 puhelimen kanssa.

 

KAIKILLE WAVE TUOTTEILLE NYT ILMAINEN TOIMITUS. Tilaukseen voi lisätä myös muita tuotteita.

(Toimitus kotiin kirjeitse, jos tuotekoko ylittää kirjeen maksimimitat toimitus pakettina lähimpään postiin / pakettiautomaattiin.)

Saatat myös pitää...