Ilmainen toimitus

Wave Pocketpower lisävirtalaturi 10000 mAh

24,90

Toimitusaika: 1-3 päivää
Tuotenumero: WAVE-POWER-POCKET-10K
Valmistaja: Wave
  • Nopea toimitus Suomesta.
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat.
  • 30 päivän palautusoikeus!

Kuvaus

Wave Pocketpower lisävirtalaturi 10000 mAh akkukapasiteetilla ja kahdella USB-paikalla. Latausvirta USB-paikoista 5V/1A ja 5V/2,4A. Lataus MicroUSB-liitännästä (2,1A). MicroUSB-latauskaapeli mukana pakkauksessa. Li-Polymer akku ja väri musta.

 

Wave Pocketpower on luottokortin mittoihin puristettu lisävirtalaturi, joka kulkee helposti mukana ja tarjoaa hulppean määrän tehoa pienessä paketissa. Lisävirtalaturilla lataa puhelimet, tabletit ja muut mobiililaitteet missä ja milloin tahansa.

SOPII MOBIILILAITTEILLE
Wave lisävirtalaturin ja oikean kaapelin yhdistelmällä lataat jouhevasti puhelimet, tabletit, Bluetooth kaiuttimet ja muut kodin älylaitteet.

KOOLTAAN KOMPAKTI
Wave Pocketpower on kuin tehty taskuun laitettavaksi. Se on pituutensa ja leveytensä osalta saatu uskomattoman pieneksi, sillä se on lähes luottokortin kokoinen ja paksuudeltaankin vain parin sentin luokkaa.

TEHOPAKKAUS
Pocketpower lisävirtalaturi on varustettu runsaalla akkukapasiteetilla ja sillä voit ladata älypuhelimen jopa neljästi tai tablettitietokoneen kahdesti.

Tekniset tiedot:
– Akku: 1000mAh, Li-Polymer
– Output USB 1: SmartIC max 5V/2,4A
– Output USB 2: SmartIC max 5V/1A
– Output MAX: 5V/2,4A
– Input MicroUSB: 5V/2,1A
– Mitat: 90*63*22 mm
– Paino: 181 g

 

KAIKILLE WAVE TUOTTEILLE NYT ILMAINEN TOIMITUS. Tilaukseen voi lisätä myös muita tuotteita.

(Toimitus kotiin kirjeitse, jos tuotekoko ylittää kirjeen maksimimitat toimitus pakettina lähimpään postiin / pakettiautomaattiin.)

Lisätiedot

Saatat myös pitää...