-25%

Ilmainen toimitus

Wave Qi Magneettinen latausteline autoon

29,90 39,90

Säästät: 10,00
Toimitusaika: 1-3 päivää
Tuotenumero: WAVE-MS-CAR-BK
Valmistaja: Wave
  • Nopea toimitus Suomesta.
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat.
  • 30 päivän palautusoikeus!

Kuvaus

Wave Magneettinen magsafe yhteensopiva autolaturi kiinnittyy tukevasti auton ilmastointiritilään ja lataa MagSafe yhteensopivat laitteet vaivattomasti ilman latauskaapeleita. Tuotepakkaukseen sisällytetty magneettivastakappale mahdollistaa myös muiden Qi-yhteensopivien laitteiden lataamisen.

ÄLYKÄS LATAUSTEKNIIKKA
Magneettinen latausteline osaa automaattisesti optimoida latausvirran ladattavan laitteen mukaan. Se lataa jopa 15W teholla, joten langaton lataaminen on sekä vaivatonta että nopeaa.

HELPPO KÄYTTÄÄ
Telineen asennus on helppoa ja nopeaa. Teline kiinnittyy auton ilmastointiritilään voimakkaalla puristimella. Irrottaminen ritilästä onnistuu vapautuspainiketta painamalla.

360° SÄÄDETTÄVYYS
Ladattava laite kiinnittyy telineeseen tehokkaan magneetin avulla, ja pallonivelen avulla laitteen kääntäminen tai katselukulman vaihtaminen onnistuu helposti. Tämä mahdollistaa esimerkiksi navigointisovellusten helpon käytön.

Tekniset tiedot:

– Output Qi: 5W, 7,5W, 10W, 15W max
– Input USB Type-C: 5V/2A, 9V/1,67A, 12V/1,5A-1,8A
– Latausetäisyys: 8mm (lataa yleisimpien kuorien läpi)
– Myyntipakkauksen sisältö: Wave Qi Magneettinen latausteline autoon, Magneettivastakappale puhelimille, USB Type-C -kaapeli (1m) ja pikakäyttöopas

 

– Tuotteen käyttöohje

 

HUOM! Pikalatausnopeudet vaativat QC2.0/3.0 tai 9V jännitettä tukevan laturin toimiakseen, esim. Wave 20W Pikalataava Autolaturi.