- 56 kpl

Muistikortit puhelimeen

Muistikortit puhelimille, tableteille ja mobiililaitteille.

Lähes kaikki puhelimet ja tabletit joissa on muistikorttipaikka käyttävät microSD muistikorttia. Peruskäyttöön riittää UHS-I luokiteltu microSD muistikortti 4K videokuvaukseen tarvitset V30 tai U3 luokitellun microSD muistikortin. Tarvittaessa löydät lisäinfoa microSD muistikortin valintaan muistikortin valinta ohjeistamme ja sivun alaosasta.

Laadukas muistikortti oikein käytettynä on luotettava tallennusväline. Samankaltaista flash muistia on myös esimerkiksi puhelimen oma tallennustila.

Kaikki

Näytetään tulokset 1–24 / 56

Ota täysi hyöty puhelimestasi riittävän nopealla muistikortilla.

Puhelimeen ja tablettiin kannattaa valita laitteen nopeuden ja oman käytön mukainen microSD muistikortti.

Muistikortin nopeus: Jos puhelimessasi on esim. 4K kuvaus tulisi puhelimen muistikortitsta löytyä V30, V60 tai V90 merkintä tai vähintään 45MB/s kirjoitusnopeus. FullHD ja HD videolle riittää U1 tai UHS-I merkinnällä varustettu kortti tai 20MB/s kirjoitusnopeus. Myös jos siirrät suuria määriä tietoa muistikortille tai valokuvaat puhelimellasi paljon niin kirjoitusnopeuden on hyvä olla korkea, vähintään 45MB/s. Tietysti nopeampi microSD kortti siirtää tiedot puhelimestasi nopeammin myös tietokoneelle tai muuhun laitteseen.

Muistikortin koko riippu täysin omasta käytöstä, videokuvaukseen ja pelien lataukseen on kuitenkin syytä hankkia tarpeeksi tilaa. esim. 64GB muistikortille mahtuu hyvälaatuista 4K videota 2-3 tuntia. Puhelimella tai tabletilla kuvattuja valokuvia 64GB korttiin menee jo tuhansia.

Valikoimastamme laadukkaat ja luotettavat microSD muistikortit suosituimmilta valmistajilta. Edullisesti ja Nopeasti muistikaupasta.