- 40 kpl

Muistikortit puhelimeen

Muistikortit puhelimille, tableteille ja mobiililaitteille.

Minkälainen muistikortti puhelimeen?

Lähes kaikki puhelimet, tabletit ja mobiililaitteet joissa on muistikorttipaikka käyttävät microSD muistikorttia.  Muita muistikorttityyppejä löydät linkistä.

Kuinka nopea muistikortti puhelimeen?

Peruskäyttöön riittää UHS-I luokiteltu muistikortti, U1 merkintä kortissa. Jos puhelimessasi on 4K videokuvaus tarvitset V30 tai U3 luokitellun microSD muistikortin. Tätä suuremmat tarkkuudet vaativat kortilta V60 tai V90 luokituksen.

Paljonko tallennustilaa tarvitsen muistikortille?

Muistikortin tallennustilan määrä riippu täysin omasta käytöstä, videokuvaukseen ja pelien lataukseen on kuitenkin syytä hankkia tarpeeksi tilaa. Esimerkkinä 128GB muistikortille mahtuu hyvälaatuista 4K videota noin 6 tuntia. Puhelimella tai tabletilla kuvattuja perusvalokuvia 128GB korttiin menee jo tuhansia.

Laadukas alkuperäinen muistikortti oikein käytettynä on luotettava tallennusväline. Samankaltaista flash muistia on myös esimerkiksi puhelimen oma tallennustila.

Tarvittaessa löydät lisäinfoa microSD muistikortin valintaan muistikortin valinta ohjeistamme ja sivun alaosasta.

Kaikki

Näytetään tulokset 1–24 / 40

Ota täysi hyöty puhelimestasi riittävän nopealla muistikortilla.

Puhelimeen ja tablettiin kannattaa valita laitteen nopeuden ja oman käytön mukainen microSD muistikortti.

Muistikortin nopeus: Jos puhelimessasi on esim. 4K kuvaus tulisi puhelimen muistikortitsta löytyä V30, V60 tai V90 merkintä tai vähintään 45MB/s kirjoitusnopeus. FullHD ja HD videolle riittää U1 tai UHS-I merkinnällä varustettu kortti tai 20MB/s kirjoitusnopeus. Myös jos siirrät suuria määriä tietoa muistikortille tai valokuvaat puhelimellasi paljon niin kirjoitusnopeuden on hyvä olla korkea, vähintään 45MB/s. Tietysti nopeampi microSD kortti siirtää tiedot puhelimestasi nopeammin myös tietokoneelle tai muuhun laitteseen.

Valikoimastamme laadukkaat ja luotettavat microSD muistikortit suosituimmilta valmistajilta. Edullisesti ja Nopeasti muistikaupasta.