- 202 kpl

Muistikortit

Muistikortti kameraan, videokameraan, puhelimeen, tablettiin ja muihin laitteisiin. Edullisesti ja Nopeasti muistikaupasta. Kun etsit muistikortteja olet tullut juuri oikeaan paikkaan.

Jos muistikortin valitseminen tuottaa vaikeuksia niin lisäinfoa löydät muistikortin valinta ohjesivultamme. Tai voit myös laittaa meille kysymyksesi yhteydenottolomakkeellamme. Ilmoitathan lomakkeessa mahdollisimman tarkat tiedot laitteestasi ja minkälaista muistikorttia tarvitset.

Kaikki

Näytetään tulokset 1–24 / 202

Muistikortille saat tallennettua lomamuistosi, tärkät hetkesi ja tapahtumasi, tästä syystä muistikortin laatuun kannattaa panostaa ja varmistua aina siitä että tuote on aito alkuperäinen tehdasvalmiste.

Muistikorttien nopeus ja merkinnät.
Muistikorttien pakkauksissa on erilaisia merkintöjä, jotka saattavat aiheuttaa monilla hämmennystä. Osa valmistajista käyttää numeroita ja useita erilaisia merkintöjä, kun osa taas ilmoittaa ainoastaan kortin kapasiteetin (GB). Tärkeimpiä ovat tietysti kortin Luku (R) ja Kirjoitusnopeus (W), sekä videokuvausnopeudet V30, V60, V90, joista jo V30 riittää peruslaitteilla erinomaisesti 4K videolle. Kirjoitusnopeus (W) on suoraan laitteesta ja käytöstä riippuvainen, puhelimille riittää pääsääntöisesti 45MB/s, ja järjestelmäkameroille on syytä valita nopeampi muistikortti. Olemme pyrkineet keräämään tuotteen otsikko ja tietosivukenttään kaiken tarpeellisen tiedon, esim. luku ja kirjoitusnopeuden (R/W) ja tärkeimmät kuvaus, sekä videokuvausominaisuudet.

Muistikorttien käyttö ja säilytys.
Muistikortin flash muisti on ”haihtuvaa” eli tieto käytännössä katoaa sieltä pitkän ajan kuluessa, jos ei tietoa uudelleen kirjoiteta. Tämä aika on muistista ja mittaustuloksista riippuen noin 10-30 vuotta.
Säännöllinen alustus vähintään kerran vuodessa, virustarkistus, sekä tarvittaessa muistin eheytys auttavat muistikortin toimintaa.
Muistikorteissa kuten muissakin flash muisteissa on myös rajoitteita uudelleenkirjoitusten määrään (tallennuskertoihin). Useimmiten kalliimpi kortti sietää enemmän uudelleen kirjoitusta kuin edullisempi.
Muistikortin saa helposti vaurioitumaan, jos irrottaa sen laitteesta kesken tietojen kirjoituksen. Tästä syystä on tärkeää poistaa muistikortti laitteesta aina ”turvallisesti”, joko laite sammutettuna tai valikoista valitsemalla ”poista laite” yms..
Haittaohjelmat ja virukset voivat myös tehdä muistikortista käyttökelvottoman tältä voi tietysti suojautua huolellisella käytöllä ja virustorjuntaohjelmistoilla.
Muistikortti on hyvä säilyttää muistikorteille tarkoitetuissa säilytyskoteloissa ja liialliselta kosteudelta, pölyltä ja epäpuhtauksilta suojattuna.

Haetpa muistikorttia DSLR kameralle, puhelimelle, järjestelmäkameralle, tai vanhempaan digikameraan niin oikea muistikortti löytyy muistikaupasta. Valikoimassamme myös muistikortit teollisuudelle ja erikoislaitteille.