- 72 kpl

microSD muistikortit

MicroSD on pieni muistikortti, jota käytetään puhelimissa, action-kameroissa, kuvauskoptereissa, ja mobiililaitteissa, joissa kaikissa halutaan säästää fyysistä tilaa ja painoa mahdollisimman paljon. Kuten kaikista muistikorteista myös näistä löytyy paljon ominaisuuksia jotka tulisivat tietysti vastata omia tarpeita. Esimerkiksi 4K videokuvaukseen tarvitset V30 tai U3 luokitellun muistikortin ja autokameroille, sekä valvontakameroille suosittelemme High Endurance microSD korttia.

Laadukkalla ja oikein valitulla microSD kortilla varmistat tietojesi tallentamisen ja myös niiden säilymisen.  muistikortin valinta ohjesivultamme löydät lisää apua microSD kortin valintaan.

Ota täysi hyöty irti laitteestasi riittävän nopealla muistikortilla! microSD muistikortit kaikkiin laitteisiin. Edullisesti ja Nopeasti muistikaupasta.

Muita muistikorttityyppejä löydät linkistä.

Kaikki

Näytetään tulokset 1–24 / 72

microSD muistikorttia on nykyisin saatavilla 1GB - 1000GB kapasiteetilla. microSD korteissa kuten muissakin muistikorteissa suurin ero kapasiteetin jälkeen on nopeus. Muistikortin nopeus tulisikin vastata laitteen ominaisuuksia ja esimerkiksi 4K videokuvausta varten microSD muistikortista tulisi löytyä V30 tai U3 merkintä. Normaaliin peruskäyttöön riittää yleensä U1 merkinnällä varustettu muistikortti.

microSD korttia kutsutaan myös nimellä transflash, mutta nykyisin nimeksi on vakiintunut microSD. Useissa microSD -korteissa tulee mukana myös microSD – SD adapteri, joka mahdollistaa kortin käytön myös SD kokoista muistikorttia tukevissa laitteissa. Suosittelemme kuitenkin käyttämään aina oikean kokoista korttia ilman adaptereita.

microSD, microSDHC ja microSDXC muistikortit suosituimmilta valmistajilta. Edullisesti ja Nopeasti muistikaupasta.