- 740 kpl

Puhelimen kuoret ja Näytönsuojat

Laajasta valikoimastamme laadukkaat puhelimen kuoret, suojakotelot ja panssarilasi näytönsuojat. Nokia, Samsung, Huawei, iPhone, OnePlus, Xiaomi ja Motorola puhelimille.

Laadukkaalla puhelimen suojakuorella tai suojakotelolla ja panssarilasi näytönsuojalla suojaat puhelintasi kattavasti, lisäämättä kuitenkaan paljoa paksuutta puhelimen ympärille. Kaikki puhelimen suojakotelot ja panssarilasi näytönsuojat ovat myös aina räätälöityjä kyseiselle puhelinmallille, joten painikkeisiin ja liitäntöihin pääsee helposti käsiksi eikä puhelinta tarvitse turhaan irrottaa kuoresta.

Kaikki

Näytetään tulokset 1–24 / 740

Valikoimastamme löydät alkuperäisten puhelimen suojakuorien lisäksi laadukkaat Suomessa suunnitellut Wave suojakuoret ja puhelinkotelot, joissa on lukuisia suojakotelon käyttöä parantavia ratkaisuja. Lompakkomallisissa Wave BookCase koteloissa on muunmuassa kaksi korttipaikkaa, RFID suojaus luottokorteille ja integroitu magneetti lompakkokotelon kannen kiinnitykselle. Kaikki valikoimamme puhelimen suojakuoret ovat myös aina 100% yhteensopivia kyseiselle puhelinmallille.

Laadukkaat puhelimen kuoret, suojakotelot, suojakuoret ja puhelinkuoret Edullisesti ja Nopeasti muistikaupasta.

Näytönsuojat puhelimille
Panssarilasilla suojaat puhelintasi tehokkaasti naarmuilta ja iskuilta säilyttäen kuitenkin erinomaisen tuntuman puhelimen näyttöön. Puhelimen näytönsuojamme ovat aina ohuita ja 9H karkaistuja. Valikoimamme 3D ja FullFit panssarilasit tarjoavat suojan koko näytölle ja ulottuvat näytön reunoihin saakka.

Laadukkaat panssarilasit, puhelimen näytönsuojat ja suojakalvot puhelimille. Edullisesti ja Nopeasti muistikaupasta.