- 786 kpl

Puhelimen kuoret ja Näytönsuojat

Laajasta valikoimastamme laadukkaat puhelimen kuoret ja panssarilasi näytönsuojat. Nokia, Samsung, Huawei, iPhone, OnePlus, Xiaomi ja Motorola puhelimille.

Laadukkaalla puhelimen suojakuorella tai suojakotelolla ja panssarilasi näytönsuojalla suojaat puhelintasi kattavasti, lisäämättä kuitenkaan paljoa paksuutta puhelimen ympärille. Kaikki puhelimen suojakotelot ja panssarilasi näytönsuojat ovat myös aina räätälöityjä kyseiselle puhelinmallille, joten painikkeisiin ja liitäntöihin pääsee helposti käsiksi eikä puhelinta tarvitse turhaan irrottaa kuoresta.

100% yhteensopiva. Valitsetpa sitten kotimaista suunnittelua olevan Wave puhelimen kuoren, toisen valmistajan suojakuoren, tai panssarilasi näytönsuojan niin yhteensopivuus puhelimeesi on taattu.

Puhelimet kulkevat nykyään aina mukana ja joutuvat usein alttiiksi kolhuille ja naarmuille. Puhelimen kuoret estävät tehokkaasti vaurioitumista ja panssarilasi suojaa näyttöä rikkoutumiselta.

Kaikki

Näytetään tulokset 1–24 / 786

Valikoimastamme löydät alkuperäisten puhelimen kuorien lisäksi laadukkaat Suomessa suunnitellut Wave suojakuoret ja puhelinkotelot, joissa on lukuisia suojakotelon käyttöä parantavia ratkaisuja. Lompakkomallisissa Wave BookCase koteloissa on muunmuassa kaksi korttipaikkaa, RFID suojaus luottokorteille ja integroitu magneetti lompakkokotelon kannen kiinnitykselle. Kaikki valikoimamme puhelimen suojakuoret ovat myös aina 100% yhteensopivia kyseiselle puhelinmallille.

Laadukkaat puhelimen kuoret, puhelimen suojakotelot, puhelimen suojakuoret ja lompakkokotelot puhelimille Edullisesti ja Nopeasti muistikaupasta. Kaikissa myymissämme puhelimen kuorissa puhelimen yhteensopivuus suojakuoreen on taattu. Varmistathan kuitenkin ennen verkkokauppa tilausta puhelimesi mallin, jotta saadaan kerralla oikea suojakotelo puhelimeesi.

Näytönsuojat puhelimille
Panssarilasilla suojaat puhelintasi tehokkaasti naarmuilta ja iskuilta säilyttäen kuitenkin erinomaisen tuntuman puhelimen näyttöön. Puhelimen näytönsuojamme ovat ohuita ja 9H karkaistuja. Valikoimamme 3D ja FullFit panssarilasit tarjoavat suojan koko näytölle ja ulottuvat näytön reunoihin saakka.

Laadukkaat panssarilasit, näytönsuojat ja suojakalvot puhelimille. Edullisesti ja Nopeasti muistikaupasta. Kaikissa myymissämme puhelimen panssarilaseissa yhteensopivuus puhelimeesi on taattu. Varmistathan kuitenkin ennen verkkokauppa tilausta puhelimesi mallin, jotta saadaan kerralla oikea näytönsuoja puhelimeesi.