- 694 kpl

PUHELIMEN KUORET ja NÄYTÖNSUOJAT

Laajasta valikoimastamme laadukkaat puhelimen kuoret ja panssarilasit. Nokia, Samsung, Huawei, iPhone, Sony, Lg, OnePlus ja Motorola puhelimille.

Laadukkaalla puhelimen suojakuorella ja näytönsuojalla suojaat puhelintasi kattavasti, lisäämättä kuitenkaan paljoa paksuutta puhelimen ympärille. Kaikki puhelimen suojakotelomme ovat myös aina räätälöityjä kyseiselle puhelinmallille, joten painikkeisiin ja liitäntöihin pääsee helposti käsiksi eikä puhelinta tarvitse turhaan irrottaa kuoresta.

Kaikki

Näytetään 1–24 / 694 tuloksesta

Laadukkaat Puhelimen kuoret Edullisesti ja Nopeasti muistikaupasta.

Valikoimastamme löydät alkuperäisten puhelimen suojakuorien lisäksi laadukkaat Suomessa suunnitellut Wave suojakuoret, joissa on lukuisia suojakotelon käyttöä parantavia ratkaisuja. Lompakkomallisissa Wave BookCase koteloissa on muunmuassa kaksi korttipaikkaa, RFID suojaus luottokorteille ja integroitu magneetti lompakkokotelon kannen kiinnitykselle. Kaikki suojakuoremme ovat myös aina 100% yhteensopivia kyseiselle puhelinmallille.

Näytönsuojat puhelimille
Panssarilasilla suojaat puhelintasi tehokkaasti naarmuilta ja iskuilta säilyttäen kuitenkin erinomaisen tuntuman puhelimen näyttöön. Puhelimen näytönsuojamme ovat aina ohuita ja 9H karkaistuja. Valikoimamme 3D ja FullFit panssarilasit tarjoavat suojan koko näytölle ja ulottuvat näytön reunoihin saakka.