- 110 kpl

Huawei ja Honor kuoret ja näytönsuojat

Huawei ja Honor puhelimenkuoret, kotelot ja näytönsuojat.

Kaikki puhelimen suojakotelomme ovat aina räätälöityjä kyseiselle Huawei tai Honor mallille. Painikkeisiin ja liitäntöihin pääsee helposti käsiksi eikä puhelinta tarvitse turhaan irrottaa kotelosta.

Laadukkaalla puhelimen suojakuorella ja näytönsuojalla suojaat Huawei puhelintasi kattavasti, lisäämättä kuitenkaan paljoa paksuutta puhelimen ympärille.

Kaikki

Näytetään tulokset 1–24 / 110

Laadukkaat Huawei kuoret Edullisesti ja Nopeasti muistikaupasta.

Valikoimastamme löydät alkuperäisten Huawei ja Honor suojakuorien lisäksi laadukkaat Suomessa suunnitellut Wave suojakuoret Huawei puhelimille. esim. Waven suojakoteloissa on lukuisia suojakotelon käyttöä parantavia ratkaisuja. Lompakkomallisissa Wave BookCase koteloissa on muunmuassa kaksi korttipaikkaa, RFID suojaus luottokorteille ja integroitu magneetti lompakkokotelon kannen kiinnitykselle. Kaikki suojakuoremme ovat myös aina 100% yhteensopivia kyseiselle puhelinmallille.

Näytönsuojat Huawei puhelimille
Panssarilasilla suojaat Huawei ja Honor puhelintasi tehokkaasti naarmuilta ja iskuilta säilyttäen kuitenkin erinomaisen tuntuman puhelimen näyttöön. Puhelimen näytönsuojamme ovat aina ohuita ja 9H karkaistuja. Valikoimamme 3D ja FullFit panssarilasit tarjoavat suojan koko näytölle ja ulottuvat näytön reunoihin saakka.