- 158 kpl

iPhone kuoret ja näytönsuojat

iPhone kuoret, kotelot ja näytönsuojat.

Laadukkaalla puhelimen suojakuorella ja näytönsuojalla suojaat iPhone puhelintasi kattavasti, lisäämättä kuitenkaan paljoa paksuutta puhelimen ympärille. Kaikki puhelimen suojakotelomme ovat myös aina räätälöityjä kyseiselle iPhone mallille. Painikkeisiin ja liitäntöihin pääsee helposti käsiksi eikä puhelinta tarvitse turhaan irrottaa kuoresta.

100% yhteensopiva. Valitsetpa sitten Suomessa suunnitellun Wave suojakotelon tai jonkinkin toisen valmistajan suojakuoren, tai panssarilasi näytönsuojan niin yhteensopivuus iPhone puhelimeesi on taattu.

Kaikki

Näytetään tulokset 1–24 / 158

Laadukkaat iPhone kuoret Edullisesti ja Nopeasti muistikaupasta.

Valikoimastamme löydät alkuperäisten iPhone suojakuorien lisäksi esim. laadukkaat Suomessa suunnitellut Wave suojakuoret iPhone puhelimille. Wave suojakoteloissa on lukuisia suojakotelon käyttöä parantavia ratkaisuja. Lompakkomallisissa Wave BookCase koteloissa on muunmuassa kaksi korttipaikkaa, RFID suojaus luottokorteille ja integroitu magneetti lompakkokotelon kannen kiinnitykselle. Kaikki suojakuoremme ovat myös aina 100% yhteensopivia kyseiselle puhelinmallille.

Näytönsuojat iPhone puhelimille
Panssarilasilla suojaat iPhone puhelintasi tehokkaasti naarmuilta ja iskuilta säilyttäen kuitenkin erinomaisen tuntuman puhelimen näyttöön. Puhelimen näytönsuojamme ovat aina ohuita ja 9H karkaistuja. Valikoimamme 3D ja FullFit panssarilasit tarjoavat suojan koko näytölle ja ulottuvat näytön reunoihin saakka.

Toimitamme kaikki puhelimen kuoret ja panssarilasit aina suoraan Suomesta. Kaikissa myymissämme puhelimen kuorissa puhelimen yhteensopivuus suojakuoreen on taattu. Varmistathan kuitenkin ennen verkkokauppa tilausta puhelimesi mallin, jotta saadaan kerralla oikea suojakotelo puhelimeesi.