iPhone 12 kuoret

Laadukkaalla iPhone 12 puhelimen suojakuorella ja näytönsuojalla suojaat puhelintasi, lisäämättä kuitenkaan liikaa paksuutta puhelimen ympärille. Kaikki suojakotelomme ovat myös aina räätälöityjä kyseiselle iPhone 12 puhelimelle, joten painikkeisiin & liitäntöihin pääsee helposti käsiksi eikä puhelinta tarvitse irrottaa kotelosta.

iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 max, ja iPhone 12 mini kuoret, kotelot ja panssarilasi näytönsuojat. Edullisesti ja Nopeasti.

Kaikki

Näytetään kaikki 21 tulosta

Suojaa iPhone 12, iPhone12 Pro, iPhone 12 max, sekä iPhone 12 mini puhelintasi tehokkaasti ja tyylikkäästi laadukkailla suojakuorilla ja näytönsuojilla. Valikoimamme puhelimen kuoret ja näytönsuojat ovat aina kyseiselle mallille tarkoitettuja ja niiden asentaminen onnistuu helposti. Kaikki puhelimien portit, kytkimet ja kamera ovat käytössäsi kaikissa valikoimamme puhelimen kuorissa. Valitsetpa sitten Waven lompakkomallisen kotelon, tai jonkun muun puhelintarvike valikoimamme tuotteen on se aina kyseiselle puhelinmallille suunniteltu ja tarkoitettu.