iPhone 13 kuoret

Laadukkaalla iPhone 13 puhelimen suojakuorella ja näytönsuojalla suojaat puhelintasi, lisäämättä kuitenkaan liikaa paksuutta puhelimen ympärille. Kaikki suojakotelomme ovat myös aina räätälöityjä kyseiselle iPhone 13 puhelimelle, joten painikkeisiin & liitäntöihin pääsee helposti käsiksi eikä puhelinta tarvitse irrottaa kotelosta.

iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro max, ja iPhone 13 mini kuoret, kotelot ja panssarilasi näytönsuojat. Edullisesti ja Nopeasti.

Kaikki

Näytetään tulokset 1–24 / 33

Suojaa iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro max, sekä iPhone 13 mini puhelintasi tehokkaasti ja tyylikkäästi laadukkailla suojakuorilla ja näytönsuojilla. Valikoimamme puhelimen kuoret ja näytönsuojat ovat aina kyseiselle mallille tarkoitettuja ja niiden asentaminen onnistuu helposti. Kaikki puhelimien portit, kytkimet ja kamera ovat käytössäsi kaikissa valikoimamme puhelimen kuorissa. Valitsetpa sitten Waven lompakkomallisen kotelon, tai jonkun muun puhelintarvike valikoimamme tuotteen on se aina kyseiselle puhelinmallille suunniteltu ja tarkoitettu.