- 34 kpl

Motorola kuoret ja näytönsuojat

Motorola kuoret, kotelot ja näytönsuojat.

Kotimaisella Wave Motorola kuorella ja panssarilasilla suojaat Samsung puhelintasi tehokkaasti. Kaikki Motorola suojakuoremme ovat myös aina räätälöityjä kyseiselle mallille. Puhelimen painikkeisiin ja liitäntöihin pääset helposti käsiksi eikä sinun tarvitse irrottaa puhelinta turhaan kuoresta.

Kaikki

Näytetään tulokset 1–24 / 34

Laadukkaat Motorolakuoret Edullisesti ja Nopeasti muistikaupasta.

Valikoimastamme löydät laadukkaat Suomessa suunnitellut Wave suojakuoret Motorola puhelimille. Wave suojakoteloissa on lukuisia suojakotelon käyttöä parantavia ratkaisuja. Lompakkomallisissa Wave BookCase koteloissa on muunmuassa kaksi korttipaikkaa, RFID suojaus luottokorteille ja integroitu magneetti lompakkokotelon kannen kiinnitykselle. Kaikki suojakuoremme ovat myös aina 100% yhteensopivia kyseiselle puhelinmallille.

Näytönsuojat Motorola puhelimille
Panssarilasilla suojaat Motorola puhelintasi tehokkaasti naarmuilta ja iskuilta säilyttäen kuitenkin erinomaisen tuntuman puhelimen näyttöön. Puhelimen näytönsuojamme ovat aina ohuita ja 9H karkaistuja. Valikoimamme 3D ja FullFit panssarilasit tarjoavat suojan koko näytölle ja ulottuvat näytön reunoihin saakka.