- 61 kpl

Nokia kuoret ja näytönsuojat

Nokia kuoret, kotelot ja panssarilasi näytönsuojat.

Suojaa Nokia puhelintasi kattavasti laadukkaalla suojakuorella ja näytönsuojalla. Kaikki Nokia puhelimen suojakuoremme ovat aina räätälöityjä kyseiselle Nokia mallille. Myös liitäntöihin pääsee helposti käsiksi eikä puhelinta tarvitse irrottaa kotelosta.

100% yhteensopiva Nokia suojakuori. Valitsetpa sitten Suomessa suunnitellun Wave suojakotelon tai jonkinkin toisen valmistajan suojakuoren, tai panssarilasi näytönsuojan niin yhteensopivuus Nokia puhelimeesi on taattu.

Kaikki

Näytetään tulokset 1–24 / 61

Laadukkaat Nokia kuoret Edullisesti ja Nopeasti muistikaupasta.

Valikoimastamme löydät esim. Suomessa suunnitellut Wave suojakuoret Nokia puhelimille. Wave suojakoteloissa on lukuisia käyttöä parantavia ratkaisuja. Lompakkomallisissa Wave BookCase koteloissa on muunmuassa kaksi korttipaikkaa, RFID suojaus luottokorteille ja integroitu magneetti lompakkokotelon kannen kiinnitykselle. Kaikki suojakuoremme ovat myös aina 100% yhteensopivia kyseiselle puhelinmallille.

Näytönsuojat Nokia puhelimille
Panssarilasilla suojaat Nokia puhelintasi tehokkaasti naarmuilta ja iskuilta säilyttäen kuitenkin erinomaisen tuntuman puhelimen näyttöön. Puhelimen näytönsuojamme ovat aina ohuita ja 9H karkaistuja. Valikoimamme 3D ja FullFit panssarilasit tarjoavat suojan koko näytölle ja ulottuvat näytön reunoihin saakka.