- 67 kpl

OnePlus kuoret ja näytönsuojat

Oneplus kuoret, kotelot ja oanssarilasi näytönsuojat.

Laadukkaalla OnePlus puhelimen suojakuorella ja näytönsuojalla suojaat puhelintasi, lisäämättä kuitenkaan liikaa paksuutta puhelimen ympärille. Kaikki suojakotelomme ovat myös aina räätälöityjä kyseiselle OnePlus puhelimelle, joten painikkeisiin & liitäntöihin pääsee helposti käsiksi eikä puhelinta tarvitse irrottaa kotelosta.

100% yhteensopiva. Valitsetpa sitten Suomessa suunnitellun Wave suojakotelon, alkuperäisen OnePlus kuoren, tai jonkinkin toisen valmistajan suojakuoren, tai panssarilasi näytönsuojan niin yhteensopivuus OnePlus puhelimeesi on taattu.

Kaikki

Näytetään tulokset 1–24 / 67

Suojaa Oneplus puhelintasi tehokkaasti ja tyylikkäästi laadukkailla suojakuorilla ja näytönsuojilla. Valikoimamme puhelimen kuoret ja näytönsuojat ovat aina kyseiselle mallille tarkoitettuja ja niiden asentaminen onnistuu helposti. Kaikki puhelimien portit, kytkimet ja kamera ovat käytössäsi kaikissa valikoimamme puhelimen kuorissa. Valitsetpa sitten Waven lompakkomallisen kotelon, alkuperäisen OnePlus suojakuoren tai jonkun muun puhelintarvike valikoimamme puhelinkotelon on se aina kyseiselle OnePlus puhelinmallille suunniteltu ja tarkoitettu.

Näytönsuojat OnePlus puhelimille
Panssarilasilla suojaat OnePlus puhelintasi tehokkaasti naarmuilta ja iskuilta säilyttäen kuitenkin erinomaisen tuntuman puhelimen näyttöön. Puhelimen näytönsuojamme ovat aina ohuita ja 9H karkaistuja. Valikoimamme 3D ja FullFit panssarilasit tarjoavat suojan koko näytölle ja ulottuvat näytön reunoihin saakka.

Toimitamme kaikki puhelimen kuoret ja panssarilasit aina suoraan Suomesta. Kaikissa myymissämme puhelimen kuorissa puhelimen yhteensopivuus suojakuoreen on taattu. Varmistathan kuitenkin ennen verkkokauppa tilausta puhelimesi mallin, jotta saadaan kerralla oikea suojakotelo puhelimeesi.