- 243 kpl

Samsung kuoret ja näytönsuojat

Samsung kuoret, kotelot ja näytönsuojat.

Kotimaisella Wave puhelimen suojakotelolla, tai alkuperäisellä Samsung suojakuorella ja panssarilasilla suojaat Samsung puhelintasi tehokkaasti. Kaikki Samsung kotelot ovat myös aina räätälöityjä kyseiselle mallille. Puhelimen painikkeisiin ja liitäntöihin pääset helposti käsiksi eikä sinun tarvitse irrottaa puhelinta turhaan kuoresta.

100% yhteensopiva. Valitsetpa sitten Suomessa suunnitellun Wave suojakotelon tai jonkinkin toisen valmistajan suojakuoren, tai panssarilasi näytönsuojan niin yhteensopivuus Samsung puhelimeesi on taattu.

Kaikki

Näytetään tulokset 1–24 / 243

Laadukkaat Samsung kuoret Edullisesti ja Nopeasti muistikaupasta.

Valikoimastamme löydät alkuperäisten Samsung suojakuorien lisäksi laadukkaat Suomessa suunnitellut Wave suojakuoret Samsung puhelimille. Wave suojakoteloissa on lukuisia käyttöä parantavia ratkaisuja. Lompakkomallisissa Wave BookCase koteloissa on muunmuassa kaksi korttipaikkaa, RFID suojaus luottokorteille ja integroitu magneetti puhelimen lompakkokotelon kannen kiinnitykselle. Kaikki suojakuoremme ovat myös aina 100% yhteensopivia kyseiselle puhelinmallille.

Näytönsuojat Samsung puhelimille
Panssarilasilla suojaat Samsung puhelintasi tehokkaasti naarmuilta ja iskuilta säilyttäen kuitenkin erinomaisen tuntuman puhelimen näyttöön. Puhelimen näytönsuojamme ovat aina ohuita ja 9H karkaistuja. Valikoimamme panssarilasit tarjoavat suojan koko näytölle ja ulottuvat näytön reunoihin saakka.

Toimitamme kaikki puhelimen kuoret ja panssarilasit aina suoraan Suomesta. Kaikissa myymissämme puhelimen kuorissa puhelimen yhteensopivuus suojakuoreen on taattu. Varmistathan kuitenkin ennen verkkokauppa tilausta puhelimesi mallin, jotta saadaan kerralla oikea suojakotelo puhelimeesi.