- 83 kpl

Xiaomi kuoret ja näytönsuojat

Xiaomi kuoret, kotelot ja näytönsuojat.

Laadukkaalla Xiaomi puhelimen suojakuorella ja näytönsuojalla suojaat puhelintasi, lisäämättä kuitenkaan liikaa paksuutta puhelimen ympärille. Kaikki suojakotelomme ovat myös aina räätälöityjä kyseiselle Xiaomi puhelimelle, joten painikkeisiin & liitäntöihin pääsee helposti käsiksi eikä puhelinta tarvitse irrottaa kotelosta.

Kaikki

Näytetään tulokset 1–24 / 83

Suojaa Xiaomi puhelintasi tehokkaasti ja tyylikkäästi laadukkailla suojakuorilla ja näytönsuojilla. Valikoimamme puhelimen kuoret ja näytönsuojat ovat aina kyseiselle mallille tarkoitettuja ja niiden asentaminen onnistuu helposti. Kaikki puhelimien portit, kytkimet ja kamera ovat käytössäsi kaikissa valikoimamme puhelimen kuorissa. Valitsetpa sitten Waven lompakkomallisen kotelon, alkuperäisen Xiaomi suojakuoren tai jonkun muun puhelintarvike valikoimamme puhelinkotelon on se aina kyseiselle puhelinmallille suunniteltu ja tarkoitettu.

Näytönsuojat Xiaomi puhelimille
Panssarilasilla suojaat Xiaomi puhelintasi tehokkaasti naarmuilta ja iskuilta säilyttäen kuitenkin erinomaisen tuntuman puhelimen näyttöön. Puhelimen näytönsuojamme ovat aina ohuita ja 9H karkaistuja. Valikoimamme 3D ja FullFit panssarilasit tarjoavat suojan koko näytölle ja ulottuvat näytön reunoihin saakka.