- 249 kpl

MUISTIKORTIT

Muistikortti kameraan, videokameraan, puhelimeen, tablettiin ja muihin laitteisiin. Edullisesti ja Nopeasti muistikaupasta. Kun etsit muistikortteja olet tullut juuri oikeaan paikkaan.

Jos muistikortin valitseminen tuottaa vaikeuksia niin lisäinfoa löydät muistikortin valinta ohjesivultamme. Tai voit myös laittaa meille kysymyksesi yhteydenottolomakkeellamme. Ilmoitathan lomakkeessa mahdollisimman tarkat tiedot laitteestasi ja minkälaista muistikorttia tarvitset.

Kaikki

Näytetään 1–24 / 249 tuloksesta

Haetpa muistikorttia DSLR kameralle, puhelimelle, järjestelmäkameralle, tai vanhempaan digikameraan niin oikea muistikortti löytyy muistikaupasta. Valikoimassamme myös muistikortit teollisuudelle ja erikoislaitteille.

Muistikorttien pakkauksissa on erilaisia merkintöjä, jotka saattavat aiheuttaa monilla hämmennystä. Osa valmistajista käyttää useita numeroita, kun osa taas ilmoittaa ainoastaan kortin kapasiteetin. Tärkeimpiä ovat tietysti kortin Luku (R) ja Kirjoitusnopeus (W), sekä videokuvausnopeudet V30, V60, V90, joista jo V30 riittää peruslaitteilla erinomaisesti 4K videolle. Kirjoitusnopeus (W) on suoraan laitteesta ja käytöstä riippuvainen, puhelimille riittää pääsääntöisesti 45MB/s, ja järjestelmäkameroille on syytä valita nopeampi muistikortti. Olemme pyrkineet keräämään tuotteen otsikko ja tietosivukenttään kaiken tarpeellisen tiedon, esim. luku ja kirjoitusnopeuden (R/W) ja tärkeimmät kuvaus, sekä videokuvausominaisuudet.