Jabra Evolve2 65 L380a langattomat headset kuulokkeet +telakka

259,00

Toimitusaika: 1-3 päivää
Tuotenumero: 26599-999-989
Valmistaja: JABRA
  • Nopea toimitus Suomesta.
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat.
  • 30 päivän palautusoikeus!

Kuvaus

Jabra Evolve2  65 MS stereo headset kuulokkeet vaimentavat taustamelua ja tarjoavat jopa 30 metrin langattoman kantaman. Niissä on myös pehmustetut korvatyynyt, joiden ansiosta voit käyttää kuulokkeita pitkiäkin aikoja ongelmitta.

  • Microsoft Teams -optimoitu
  • Jopa 37 tunnin akkukesto

 

 

PUHELUT

Tehokas työskentely edellyttää erinomaista puhelujen laatua ja saumatonta toimivuutta. Siksi kehitimme alan johtavan Evolve-sarjamme suorituskykyä entisestään – käytössä on kolme strategisesti sijoitettua tehokasta, ammattilaistason mikrofonia, joita täydentävät kehittynyt digitaalinen piirisarjamme ja uusin signaalinkäsittelyteknologia. Näin puhelujen laatu on aina vertaansa vailla.

Se ei ole vain erinomaista äänenlaatua. Se on erinomaisen äänenlaadun uusi standardi.

 

UC-SERTIFIOINTI

Tyytyväisyystakuu on nykypäivänä harvinainen lupaus, mutta me tuomme sen nyt takaisin – Evolve2 65 toimii kaikkien johtavien Unified Communications (UC) -alustojen kanssa, joten yhteistyö sujuu aina saumattomasti.

Jos käytät Microsoft Teamsia alustana, valitse Teams-sertifioitu malli, joka on optimoitu täydellisesti juuri tätä alustaa varten.

 

MUSIIKKI

Tässä kuulokemikrofonissa on tehokkaat, tiiviit 40 mm:n kaiuttimet ja kaikkien aikojen edistyksellisin digitaalinen piirisarjamme. Evolve-sarja on saanut musiikin kuulostamaan aina upealta. Evolve2 vie nyt äänenlaadun uudelle tasolle.

Tämä on aivan uudenlainen ammattilaistason kuulokemikrofoni.

 

 

MELUNVAIMENNUS

Taustamelu häiritsee usein työntekoa, olitpa sitten toimistolla tai tien päällä. Evolve2 65 vaimentaa välittömästi ympäröivää melua. Korvapehmusteiden ääntä eristävän vaahtomuovirakenteen ja korvakupin uuden kaarevan muodon ansiosta kuulokkeiden passiivinen melunvaimennus on omassa luokassaan.

Nyt voit nauttia hiljaisuudesta missä ja milloin tahansa.

 

BUSYLIGHT

Busylight-valo näkyy nyt kaikista suunnista. Punainen valo syttyy automaattisesti puhelun tai neuvottelun ajaksi, ja voit aktivoida sen myös itse yhdellä painikkeen painalluksella. Näin busylight-valo on aina näkyvissä, mikä auttaa sinua välttämään häiriötekijät.

Keskity rauhassa olennaiseen.

Busylight OFFBusylight ON

 

AKKU

Olitpa sitten kokouksessa, toimistolla tai etätöissä, kuulokemikrofonisi on pysyttävä aina menossa mukana. Edistyneen akkuteknologian ja uuden piirisarjan ansiosta tämän langattoman kuulokemikrofonin akku kestää jopa 37 tuntia* suorituskyvystä tinkimättä.

Kaiken varalta mukana on myös kätevä latausteline.

Lisätiedot