-20%

Sony 120GB XQD G series

199,90 249,90

Alin hinta 30 päivään: 194,90

Säästät: 50,00
Toimitusaika: 3-9 päivää
Tuotenumero: QDG120F
Valmistaja: Sony
 • Nopea toimitus Suomesta.
 • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat.
 • 30 päivän palautusoikeus!

Kuvaus

Erittäin suuren kirjoitus- ja lukunopeuden ansiosta tämä ammattilaistason XQD muistikortti on täydellinen kumppani nopeaan still-kuvaukseen.

 

 • Ota kaikki irti sarjakuvauksesta
  Erittäin suuren kirjoitusnopeuden ansiosta Sonyn XQD G -sarjan muistikortit ovat ihanteellisia jatkuvaan RAW-sarjakuvaukseen huipputason järjestelmäkameroilla.
 • Ikuista enemmän tärkeitä hetkiä
  Sonyn XQD G -sarjan muistikorttien nopeus on kameran kuvausnopeuden tasolla, joten puskurimuistin puhdistus sujuu nopeammin. Voit ikuistaa tärkeät hetket ja käyttää jatkuvaa kuvausta myös huipputason järjestelmäkameroilla.
 • Luotettava 4K-videotallennus
  Sonyn ainutlaatuinen tieto-ohjain takaa vakaan 4K-videotallennuksen kaksisuuntaisella yhteydellä yhteensopivissa kameroissa.
 • Erittäin kestävä kotelon rakenne
  Sonyn ainutlaatuiset tekniikat lisäävät kotelon ja koko kortin kestävyyttä. Lisäksi upotetut liittimet ovat suojassa vaurioilta, pölyltä ja staattisen sähkön purkauksilta ja toimivat luotettavasti myös haastavissa olosuhteissa.
 • Suunniteltu ammattikäyttöön
  Sonyn XQD-muistikortit ovat iskun- ja magneetinkestäviä ja antistaattisia, minkä lisäksi ne on suojattu rikkoutumiselta. Ne toimivat täydellisesti myös äärilämpötiloissa ja UV-säteille ja lentokentän läpivalaisukoneille altistettuina. Pitkäkestoiseen ammattikäyttöön suunnitellut Sony XQD -kortit ovat luotettava tallennustapa kaikissa kuvaustilanteissa.

 

400 MB/s kirjoitusnopeus RAW-kuvien sarjakuvaukseen ja Full HD, sekä 4K tallennukseen.

440 MB/s lukunopeus takaa nopean tiedonsiirron PCIe-liitännän kautta

 

Tämä muistikortti on suosittu valinta muunmuassa seuraaville kameroille

Nikon D4, Nikon D4S, Nikon D5, Nikon D500, Nikon D850, Nikon Z6, Nikon Z7,

Sony PXW-FS7, Sony FS7 II, Sony PXW-FS7M2, Sony PXW-Z100, Sony FDR-AX1, Sony PXW-FX9

Panasonic Lumix S1, Panasonic Lumix S1R,

 

Etkö löydä kameraasi listasta. Listassa on suosituimmat laitteet ja sinun kamerasi saattaa olla listaamatta vaikka muistikortti siihen erinomaisesti sopisikin. Varmista kuitenkin onko kyseisen mallinen muistikortti oikea kamerallesi, ja laita tarvittaessa tiedustelua meille osoitteeseen info(at)muistikauppa.fi

Saatat myös pitää...