SONY CFexpress Type A 160GB

449,90

Toimitusaika: 3-9 päivää
Tuotenumero: CEAG160T
Valmistaja: Sony
 • Nopea toimitus Suomesta.
 • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat.
 • 30 päivän palautusoikeus!

Kuvaus

Sony CFexpress Type A on Nopea, luotettava ja kompakti valinta ammattilaisille, jotka kuvaavat ääriolosuhteissa ja edellyttävät parasta suorituskykyä. Sony CFexpress Type A muistikortti suojaa tallenteita ja tehostaa ammattilaisten ja harrastajakuvaajien työskentelyä.

 

 • Erinomainen vasteaika
  Laajenna valokuvauksen mahdollisuuksia nopean liikkeen, kuten moottoriurheilun tai luonnon eläinten, pakkaamattomalla jatkuvalla RAW-kuvauksella. Nopea kirjoitusnopeus ylittää jopa parhaat SDXC-kortit ja varmistaa kameran puskurin erittäin nopean tyhjennyksen jatkuvaa kuvausta varten.
 • Luotettavaa videokuvausta
  Sony CFexpress Type A -kortit on optimoitu tietojen jatkuvaa nopeaa tallennusta varten, joten ne sopivat ammattimaiseen nopeaan videotallennukseen, kuten 4K-tarkkuuden 120p-tallennukseen esimerkiksi α7S III -kameralla, kun luotettavuus on tärkeää. Lisävarmuutta ja vakautta videotallennukseen tuo VPG 400 (Video Performance Guarantee).
 • Nopea työnkulku
  Nopeuta työnkulkua optimoidulla MRW-G2-kortinlukijalla ja nopeilla lukunopeuksilla siirroissa ja varmuuskopioinnissa. Käsittele suuren tarkkuuden valokuvia ja suuren bittinopeuden videoita saumattomasti, jotta projektit valmistuvat vauhdikkaasti.
 • Kestävä ja luotettava
  Yhdistettyinä ammattilaistason laitteisiin, kuten α7S III -kameraan, CFexpress Type A -muistikortit sopivat täydellisesti urheilun ja kuvauspaikkojen arvaamattomuuteen tai ulkona kuvaamisen vaaroihin. Ne on suunniteltu pitkäkestoiseen ammattilaiskäyttöön haastavissa ympäristöissä lumisista huipuista hiekkaerämaihin, jotta kuvaus, vaihto ja tallennus sujuvat aina luotettavasti.

 

Lukunopeus:                    Jopa 800 MB/s

Kirjoitusnopeus:              Jopa 700 MB/s