Ilmainen toimitus

Wave Autoteline Tabletille

29,90

Toimitusaika: 1-3 päivää
Tuotenumero: FCHD-302-D
Valmistaja: Wave
  • Nopea toimitus Suomesta.
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat.
  • 30 päivän palautusoikeus!

Kuvaus

Wave Autoteline Tabletille on ilmastointiritilään tai tuulilasiin kiinnitettävä yleisteline. Telinettä voidaan käyttää laitteilla, joiden leveys on 11-22 cm ja syvyys 18 mm (7″-10,1″ tabletit). Monipuoliset säätö- ja kiinnitysmahdollisuudet.

 

Wave Autoteline Tabletille on tukeva telineratkaisu, jonka voi kiinnittää niin auton tuulilasiin, kuin myös ilmastointiritilään. Kattavat säädöt ja portaittain säädettävä pidike takaavat hyvän käytettävyyden ja varman pidon kaikille sopiville laitteille.

HELPPO ASENTAA
Tämän autotelineen mukana tulee kiinnikkeet sekä tuulilasiin, että ilmastointiritilään. Tuulilasikiinnikkeessä on tehokas imukuppi, nivelellä varustettu kaula ja kiristettävä pallonivel. Ilmastointiritiläkiinnikkeessä on kiristettävä pallonivel.

HYVÄ PITO
Pidikkeen korkeutta voi säätää porrastetusti omalle laitteelle sopivaksi. Pidikkeen tausta ja laitteen reunoja vasten tuleva osat on pehmustettu pitävällä materiaalilla, mikä auttaa pitämään laitteen tukevasti paikoillaan.

360° SÄÄDETTÄVYYS
Monipuolisten kiinnitys- ja säätömahdollisuuksien ansiosta telineen asentaminen onnistuu helposti autoon kuin autoon ja laitteen oikean katselukulman säätäminen käy käden käänteessä.

 

KAIKILLE WAVE TUOTTEILLE NYT ILMAINEN TOIMITUS. Tilaukseen voi lisätä myös muita tuotteita.

(Toimitus kotiin kirjeitse, jos tuotekoko ylittää kirjeen maksimimitat toimitus pakettina lähimpään postiin / pakettiautomaattiin.)

Lisätiedot