Wave käsivarsikotelo puhelimelle koko M, valkoinen

19,9019,90

Saatavuus

Toimitusaika 1-3 päivää

Tuotetiedot

Tuotenumero KSAM-002 White
Valmistaja Wave

Kuvaus

Wave Sportti Käsivarsikotelo, 4,8″-5,7″ älypuhelimille. Tarrakiinnitys. Paikka avaimelle.

Wave Sportti käsivarsikotelo on kätevä tarvike kaikkeen liikkumiseen. Kotelossa oleva ikkuna mahdollistaa puhelimen käytön sen läpi, voit esimerkiksi vaihtaa kappaletta kätevästi musiikkia kuunnellessasi ottamatta puhelinta kotelosta. Kotelon remmin pitävä tarrakiinnitys toimii mukavasti ja varmasti. Mukana jatkopala, sopii kaiken kokoisiin käsivarsiin.

KEVYT JA TYYLIKÄS
Kevyt käsivarsikotelo ei häiritse liikkumistasi. Käytännöllisyytensä lisäksi käsivarsikotelo myös näyttää hyvältä osana sporttista asukokonaisuutta. Puhelinkotelossa on myös heijastin.

KÄTEVÄÄ SUOJAA
Käsivarsikotelo on valmistettu joustavasta ja vettä hylkivästä materiaalista, joten se suojaa puhelinta kevyiltä roiskeilta. Puhelin ei myöskään pääse putoamaan kotelosta.

LÄPIVIENTI KUULOKKEILLE
Käsivarsikotelossa on läpivientiaukko kuulokkeille, joten voit kuunnella musiikkia tai puhua handsfree -puheluita puhelimen ollessa samanaikaisesti suojassa kotelossa.

 

Wave käsivarsikoteloa on saatavilla kaksi eri kokoa. Koko S 4″-4,8″ puhelimille, ja koko M 4,8″-5,7″ puhelimille, sekä kolme värivaihtoehtoa Musta, Valkoinen ja Pinkki

Tuotteet löydät sivujemme hakukentän avulla esim. hakusanalla “käsivarsikotelo”

Saatat myös pitää...