Ilmainen toimitus

Wave Vesitiivis puhelinsuoja

16,90

Toimitusaika: 1-3 päivää
Tuotenumero: WAVE-WATERP-PHONE
Valmistaja: Wave
  • Nopea toimitus Suomesta.
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat.
  • 30 päivän palautusoikeus!

Kuvaus

Wave Vesitiivis suoja max. 16,3×8,5cm kokoisille puhelimille. Suojan tiiviysluokitus on IPX8 eli se on täysin vesitiivis. Pakkauksessa mukana myös kaulahihna.

 

Wave Vesitiivis puhelinsuoja pitää puhelimesi kuivana haastavammissakin olosuhteissa esimerkiksi kalastusreissuilla, vesiaktiviteeteissa tai kun rankkasade yllättää ulkoillessa. Yleismallinen suoja sopii monen kokoisille ja -mallisille puhelimille.

VESITIIVIS
Puhelinsuoja on valmistettu kulutusta kestävästä TPU-muovista. Suojalla on IPX8 luokitus ja se on täysin vesitiivis 1 metrin syvyydessä 1 tunnin ajan. Suojassa on turvalukitus, joka pitää huolen, ettei kosteus pääse sisään.

LÄPIKÄYTETTÄVÄ
Suojassa on ikkuna älypuhelimen näyttöä varten, jonka läpi puhelimen käyttö onnistuu luontevasti sen ollessa samanaikaisesti vedeltä suojassa.

KANTOHIHNA
Suoja on varustettu irrotettavalla kantohihnalla, jonka avulla puhelin pysyy kätevästi mukanasi erilaisissa aktiviteeteissa.

 

KAIKILLE WAVE TUOTTEILLE NYT ILMAINEN TOIMITUS. Tilaukseen voi lisätä myös muita tuotteita.

(Toimitus kotiin kirjeitse, jos tuotekoko ylittää kirjeen maksimimitat toimitus pakettina lähimpään postiin / pakettiautomaattiin.)