-48%

Samsung USB-C pikalaturi 25W musta

12,90 24,90

Säästät: 12,00
Varasto: 138 kpl lähetysvalmiina
Toimitusaika: 1-5 päivää
Tuotenumero: GP-PTU021SOABQ
Valmistaja: Samsung
  • Nopea lähetys joka arkipäivä, tilaa klo 13 mennessä.
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat.
  • 30 päivän palautusoikeus!

Kuvaus

Samsung 25W USB-C puhelimen laturi, joka mahdollistaa Super Fast Charging -pikalatauksen jopa 25 watin teholla. Samsung TA800 seinälaturi toimii tietysti luotettavasti myös muiden merkkien laitteille. Parhaisiin tuloksiin päästään, kun laturin kanssa käytetään virallista Samsung Type C to Type C –latausjohtoa, johto myydään erikseen.

 

Lataa huippunopeasti ja pysy mukana vauhdissa Laitteesi ansaitsevat tehokasta latausta. Wall Charger for Super Fast Charging (25 W) on seinälaturi, joka mahdollistaa Super Fast Charging -pikalatauksen jopa 25 watin teholla yhteensopiville laitteille.

Täydellistä latausta joka kerralla Wall Charger -laturilla voidaan ladata pikalatauksen mahdollistavat laitteet huippunopeasti, mutta se toimii hyvin myös muiden laitteiden kanssa. PD 3.0 -standardin kanssa yhteensopivia laitteita on mahdollista ladata enintään 25 watin teholla ja muita laitteita niiden mahdollistamilla enimmäisnopeuksilla.

Alkuperäinen Samsung TA800 pikalaturi, Bulk pakattu, retail-pakkausta ei tule mukana.

 

HUOM tuotetta lisää varastossa 6.12.2022. (Jos tilauksessasi on muita kiireellisiä tuotteita niin laitathan tilauksen viestikenttään mainintaa ja toimitetaan kiireelliset etukäteen).

 

Lisätiedot

Saatat myös pitää...