Sandisk CFexpress Extreme Pro 256GB

Ale!

569,90 499,90569,90 499,90

Saatavuus

Toimitusaika 3-9 päivää

Tuotetiedot

Tuotenumero SDCFE-256G-GN4IN
Valmistaja Sandisk

Kuvaus

Sandisk Extreme Pro CFexpress muistikortti on täydellinen kumppani nopeaan still-kuvaukseen ja 4K RAW videokuvaukseen.

 

 • Ota kaikki irti sarjakuvauksesta
  Erittäin suuren kirjoitusnopeuden ansiosta Sandisk Extreme Pro CFexpress muistikortit ovat ihanteellisia jatkuvaan RAW-sarjakuvaukseen huipputason järjestelmäkameroilla.
 • Ikuista enemmän tärkeitä hetkiä
  Sandisk Extreme Pro CFexpress muistikorttien nopeus on kameran kuvausnopeuden tasolla, joten puskurimuistin puhdistus sujuu nopeammin. Voit ikuistaa tärkeät hetket ja käyttää jatkuvaa kuvausta myös huipputason ammattilaiskameroilla.
 • Luotettava 4K-videotallennus
  1200MB/s kirjoitusnopeus siirtää RAW 4K videon talteen myös ammattilaislaitteilla ja 1700MB/s lukunopeudella saat tiedot nopeasti käsittelyyn.
 • Suunniteltu ammattikäyttöön
  Sandisk Extreme Pro CFexpress -muistikortit ovat iskun- ja magneetinkestäviä ja antistaattisia, minkä lisäksi ne on suojattu rikkoutumiselta. Ne toimivat täydellisesti myös äärilämpötiloissa ja UV-säteille ja lentokentän läpivalaisukoneille altistettuina. Pitkäkestoiseen ammattikäyttöön suunnitellut Sandisk Extreme Pro CFexpress -kortit ovat luotettava tallennustapa kaikissa.
 • Myös XQD laitteille
  Sandisk Extreme Pro CFexpress muistikortit soveltuvat myös tietyille XQD laitteille firmware päivityksen jälkeen, varmista CFexpress- XQD yhteensopivuus laitteesi valmistajalta.

 

 

Tämä muistikortti on suosittu valinta seuraaville kameroille.

CANON

Canon EOS 1Dx Mark III, Canon EOS C500 Mark II

NIKON

Nikon Z6, Nikon Z7 – vaatii ohjelmistopäivityksen

 

 

Lisätiedot