Crucial X8 USB 3.2 Type-C SSD kovalevy 1TB

124,90

Toimitusaika: 3-9 päivää
Tuotenumero: CT1000X8SSD9
Valmistaja: Crucial
  • Nopea toimitus Suomesta.
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat.
  • 30 päivän palautusoikeus!

Kuvaus

Crucial X8 USB-C SSD sopii nopeaksi tallennuslaitteeksi Mac, iPad Pro, Chromebook, Android, Linux, PS4, ja Xbox laitteille.

 

Nopeutta

Jopa 1050MB/s lukunopeus lataa tiedostot lähes kaksi kertaa nopeammin kuin tavallinen SSD ja perinteiseen kovalevyyn verrattuna ero on lähes kahdeksankertainen. Kirjoitusnopeus 920 MB/s (BlackMagic 3.1 disk speed testillä)

Yhteensopivuutta

Crucial X8 SSD on yhteensopiva tietokoneiden, puhelimien, tablettien ja pelikonsoleiden kanssa. X8 SSD toimii Windows, Mac, iPad Pro, Chromebook, Android, Linux, PS4, ja Xbox laitteilla. Yhdistä USB-C 3.2 Gen2 liitännällä tai käytä mukana tulevia adaptereita USB-C  ja USB-A liitännöille.

Kestävyyttä ja tyyliä

X8 on tehty kestämään kolhut ja pudotukset jopa yli 2 metrin korkeudelta. Anodisoidusta alumiinista valmistettu runko on tyylikäs ja myös tuntuma erinomainen. Laitteen pieni koko tekee siitä myös helposti mukana kuljetettavan

Tietoturvaa

Tallenna valokuvasi, videosi ja tiedostosi luottavaisin mielin. Voit käyttää Windows Backupia, macOS Time Machine -ohjelmaa, Windows Bitlocker to Go -palvelua ja Apple FileVault –ohjelmaa.

Luotettavuutta

Kun tarvitset äärimmäistä mielenrauhaa, luota Crucialiin, joka on yksi maailman johtavista flash-muistin valmistajista, Micron®-tuotemerkin asiantuntijalaatu ja tekninen innovaatio. Crucial X8 Portable SSD: lle on myönnetty 3 vuoden rajoitettu tehdastakuu maailmanlaajuisesti.

 

 

Lisätiedot

Saatat myös pitää...