-33%

SAMSUNG Evo Plus 128GB microSD muistikortti U3 V30 A2 (R130 W60 MB/s)

19,90 29,90

Säästät: 10,00
Varasto: 32 kpl lähetysvalmiina
Toimitusaika: 1-2 päivää
Tuotenumero: MB-MC128KA/EU
Valmistaja: Samsung
  • Nopea lähetys joka arkipäivä, tilaa klo 13 mennessä.
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat.
  • 30 päivän palautusoikeus!

Kuvaus

Uusi Samsung Evo+ microSD  muistikortti soveltuu erinomaisesti puhelimille, tableteille, actionkameroille ja kuvauskoptereille.

 

Kaikki tarvitsemasi tallennuskapasiteetti yhdellä muistikortilla

Fiksumpi valinta. Parempi nopeus ja yhteensopivuus varmistavat Samsung EVO Plus microSD muistikortin   luotettavan suorituskyvyn. Suuren kapasiteetin ansiosta voit tallentaa paljon mediatiedostoja puhelimelle, ladata käsipelikonsolin täyteen pelejä, tai ladata enemmän sovelluksia tabletillesi. Huippunopea tiedonsiirto tekee muistikortin käytöstä sujuvaa ja luotettavaa.

 

Nopea, kätevä ja luotettava

Käsittele suuria tietomääriä helposti. EVO Plus microSD muistikortti käsittelee suuretkin tiedostot luotettavasti ja nopeasti huippunopeilla, jopa 130 MB/s tiedonsiirtonopeuksilla. A2 sovellusnopeusluokka takaa että suuretkin sovellukset käynnistyvät muistikortilta ja toimivat vakaasti.  4K-video tallentuu ja toistuu virheettömästi, V30 ja U3 tukien ansiosta.

 

Kuusinkertaista suojaa

EVO Plus selviytyy vaativista olosuhteista ja on suojattu vedeltä, lämpötiloilta, röntgensäteilyltä, magneettikentiltä, putoamisilta  ja kulumiselta. Korvaamattomat muistosi ansaitsevat luotettavan tallennuksen. Lisäksi kaiken tämän taustalla on 10 vuoden rajoitettu Samsung takuu.

 

Maailman johtava flash-muisti

Koe vertaansa vailla oleva suorituskyky ja luotettavuus, jonka voi tarjota vain maailman merkittävin flash-muistien valmistaja vuodesta 2003 alkaen. Kaikki laiteohjelmistot ja komponentit, mukaan lukien Samsungin maailmankuulut DRAM ja NAND, valmistetaan Samsungin omissa tuotantolaitoksissa. Siten koko tuote on täysin integroitu luotettavan laadun varmistamiseksi.

 

  • Muistikapasiteetti  128GB
  • Lukunopeus  130MB/s
  • Kirjoitusnopeus 60MB/s
  • Nopeusluokka  Class 10 U3 V30 A2
  • Sisältää SD adapterin
  • Valmistajan takuu  10 vuotta

 

YHTEENSOPIVA KAIKILLE microSD korttipaikkaa käyttäville laitteille, joissa tuki 128GB microSD muistikortille.